Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu ve İyileşme Süreci

Kadir İnanır'ın sağlık durumu ve iyileşme süreci hakkında güncel bilgiler. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylar ve iyileşme sürecine dair son gelişmeler.

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu ve İyileşme Süreci

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu


Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu

Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart Pazar sabahı rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdi ve operasyon geçirdi. Tedbir amaçlı entübe edilen İnanır, 27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırıldı. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Kadir Bey'in bilinci açık, iletişim kurabiliyor ancak konuşması için erken. Kendisine ulaştırılan selamlara karşı gülümsedi." açıklamasını yapmıştı.


Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu ve İyileşme Süreci

74 yaşındaki sanatçının tedavisi nöroloji servisinde devam ediyor. Necdet Sağlam, "Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonra nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda, birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Şu ana kadar tedavisi olumlu ilerledi ve bugün itibariyle yoğun bakımdan çıkarmış olduk." şeklinde konuşmuştu.

Durumu olumlu seyreden Kadir İnanır, salı günü akşam saatlerinde hastaneden taburcu oldu. Sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giden ünlü oyuncunun yakın çevresi tarafından da olumlu gelişmelerin olduğu belirtilmiştir.


Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu ve İyileşme Süreci

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Özetle:

  • 24 Mart Pazar günü beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdi.
  • 27 Mart Çarşamba günü uyandırıldı, bilinci açık.
  • Tedavisi nöroloji servisinde devam ediyor.
  • Yoğun bakımdan çıkartıldı, taburcu oldu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER