Nihat Doğan: Sanatçı Olma Kararı, Müzik Kariyeri ve Aşk Acısı

Nihat Doğan'ın sanatçı olma kararı, müzik kariyeri ve aşk acısıyla dolu hikayesini keşfedin. Genç yaşta başladığı müzik yolculuğunda yaşadığı zorluklar ve aşk acılarına tanıklık edin.

Nihat Doğan: Sanatçı Olma Kararı, Müzik Kariyeri ve Aşk Acısı

Sanatçı Olma Kararım ve Ailemin Tepkisi


Sanatçı Olma Kararım ve Ailemin Tepkisi

İranlı Arezoo Gharlar (Arzu Doğan) ile evliliğinden Badıkan adını verdikleri oğlunu karşılayan Nihat Doğan, Oğuzhan Toracı’nın YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. 48 yaşındaki türkücü, babasının şarkıcı olmasına karşı çıktığını belirterek, "Sanatçı olmak ayıp bir şeydi ve bu yüzden bana hakaretti. Hatta bir gün şarkı söylerken beni yakalamıştı ve elimde sigara söndürmüştü. Rahmetliden bana kalan tek iz de bu" ifadelerini kullandı.

Müzik Kariyerim ve Zor Günler


Müzik Kariyerim ve Zor Günler

Nihat Doğan, müzik kariyerinin dışında magazin yorumculuğu yaparak geçimini sağladığını belirtti. İlk kasetinin bittiği dönemde muavinlik yaparak düğün salonlarında sahne aldığını dile getiren ünlü şarkıcı, "Öyle parayı çıkarıyordum" dedi.


Nihat Doğan: Sanatçı Olma Kararı, Müzik Kariyeri ve Aşk Acısı

Aşk Acısı ve Magazin Dünyası


Aşk Acısı ve Magazin Dünyası

Ünlü şarkıcı, Seda Sayan ile aşk ilişkisinin ardından yaşadığı ayrılık sürecini anlatırken stüdyoda bulunan şişelerin aniden patladığını söyledi. Olay karşısında şaşkınlığını dile getiren Nihat Doğan, "Bu nasıl bir nazar, bu nasıl bir gözdür?" diyerek duygularını ifade etti. Ayrıca, felsefeye olan merakını Seda Sayan'la yaşadığı aşkla başladığını vurguladı, "Magazin benim için zehir, sevdiğim de bir zehir!" dedi.

16 Haziran 2019 tarihinde duygusal bir Instagram paylaşımı yapan Nihat Doğan, babasızlığı hatırlatan bir günü daha yaşadığını belirterek, "Ortada Fehmi amca, rahmetli İsmet halam ve babam. Gençlik yıllarında Muş’ta çekilmiş bize kalan hatıra. Sensiz geçen ve sadece babasızlığı hatırlatan bir gün daha. Rabbim senin mekanını cennet etsin babacığım. Yaşayan tüm babaların Babalar Günü'nü kutlar, rahmete göçmüş olanlara da Allah’tan rahmet dilerim" mesajını paylaşmıştı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER