Araba alev topuna döndü

Edinilen bilgiye göre, Behzat Bulvarından seyir halinde olan Rıza Fındık (45) yönetimindeki 60 BA 908 plakalı araba Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasından geçtiği sırada motor kısmından ateş aldı.Yol kenarına çekerek aracından inen şoför itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine s.

Araba alev topuna döndü

Edinilen bilgiye göre, Behzat Bulvarından seyir halinde olan Rıza Fındık (45) yönetimindeki 60 BA 908 plakalı araba Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasından geçtiği sırada motor kısmından ateş aldı.Yol kenarına çekerek aracından inen şoför itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kadar alev topuna dönen otomobildeki yangın söndürüldü. Fiziksel hasarla atlatılan yangında araç kullanılamaz hale geldi. Yangının otomobilinin klimasını çalıştırdıktan bir süre sonradan çıktığı öğrenildi

Bir öteki araç yangını da Kaşıkçı Bağlarında seyir halinde olan bir hafif ticari araçta meydana geldi. Motor kısmı alev bölge araca itfaiye ekipleri müdahale etti. Korku doymuş anların yaşandığı yangında araçta büyük çaplı bedensel hasar meydana geldi.

Nurhan İçmez


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER