Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı: Hüsnü'nün hastalığı ilerliyor!

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı: Hüsnü’nün hastalığı ilerliyor!

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı: Hüsnü'nün hastalığı ilerliyor!
Kanal D’nin cuma akşamları reyting zirvesinden inmeyen dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ile Hüsnü’den kötü haberlerin gelmeye devam edeceğini gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kontrollerde hastalığının farkına varan Hüsnü bu kez oğlunun gözünün önünde bayılacak. Peki, Mesut’un evinin otomatik silahlı kişiler tarafından taranması Arka Sokaklar 481. bölümde hangi sonuçları beraberinde getirecek?

Arka Sokaklar fragman videosu Mesut’tan almak isteyen kişilerin eve düzenlediği saldırıda Tunç’un zor durumda kalacağını gösterdi. Öte yandan hastalığının seviyesi gitgide ilerleyen Hüsnü bu kez aniden bayılacak. İşte Arka Sokaklar 481. bölüm fragmanı ve yeni haftada rekortmen dizide yaşanacaklar…

ARKA SOKAKLAR FRAGMAN VİDEOSU

Rıza, Veli’yi bulması için Kunduracı Nevzat’ın yanına gider ve olanları anlatır. Kızına ve ailesine bu kötülüğü yapan adamı bulması için Nevzat’tan yardım istemektedir. Hakan, Arzu’nun buluşma teklifini kabul eder. Hüsnü, hastalığını ekip arkadaşlarından gizlemeye çalışmaktadır. İşler tahmin ettiği gibi sorunsuz ilerlemez ve Hüsnü hastanede olduğunu açıklamak durumunda kalır.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Bir binanın katından atlamış kadın cesedi bulunur. Kadının ismi Hale’dir ve bir ajansa bağlı olarak modellik yapmaktadır. Ekibimiz durum ile ilgili gerçeği öğrenmek için Hande’yi görevlendirir, Hande’yi tehlikeli bir operasyon beklemektedir. Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endişe duymasına rağmen Mesut, bu tehlikeyi görmezden geliyor. Asım emrindeki adamları silahlandırıp soluğu Mesut'un evinde alıyor. Evde sadece Tunç vardır. Asım ve adamları Mesut'un evini kurşunlamaya başladığında Tunç kendisini kurtarabilmek için çabalıyor. Tunç, durumu haber verdiği babası Mesut olay yerine varana kadar sağ kalmayı başarabilecek mi? Mesut oğlunu kurtarabilecek mi?

Hüsnü'nün hastalığı ağarlaşmaya başlar. Ailesinden gizlediği bu hastalık oğlu Haydar Berk'in önünde nükseder. Fenalaşan Hüsnü oğlunun gözleri önünde yere kapaklanır. Haydarberk babasının bu halini şaşkınlık ve korku içinde izler. Hakan, Aylin ile yaşadıklarından sonra Savcı Arzu ile yakınlaşmaya başlar. Son baro yemeğinden sonra giderek birbirlerine yakınlaşırlar. Deniz kenarında buluşan ikili öpüşerek de bu yakınlaşmanın adını koyarlar.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her Cuma 20:00’de Kanal D’de!

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER