Aydilge'nin Acil Ameliyat Kararı ve Sonrası

Aydilge'nin beklenmedik acil ameliyat kararı sonrası yaşadığı zorlu süreç ve ameliyatın ardından yaşanan gelişmelerin detaylı anlatımı.

Aydilge'nin Acil Ameliyat Kararı ve Sonrası

Aydilge'nin Acil Ameliyat Kararı


Aydilge'nin Acil Ameliyat Kararı

2018 yılında keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile evlenen ve müzik kariyerine hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge, hastane odasında ameliyat öncesi çekilen bir video ile takipçilerine seslendi.

Aydilge'nin Ameliyat Sonrası Durumu


Aydilge'nin Ameliyat Sonrası Durumu

Ameliyatı başarılı bir şekilde geçiren Aydilge, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür mesajı yayınladı. Hastanede eşiyle birlikte çekilen eğlenceli anları paylaşan ünlü şarkıcı, birkaç hafta içinde konserlere devam edeceğini belirtti.

Labrum Yırtığı Nedir?


Labrum Yırtığı Nedir?

Kalça labrumu, kalça eklemi çevresinde bulunan üçgen kesitli kıkırdak dokusu olarak bilinir. Bu yapı, femur başının asetabulum ile uyumunu artırarak eklem boşluğunu derinleştirir. Labrum yırtığı genellikle aşırı zorlanma sonucu meydana gelir ve tedavi gerektirebilir.

"Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollayın." - Aydilge

"Ameliyatım başarılı geçti." - Aydilge

"Bir kaç haftaya konserlerde yine kalp kalbe olacağız." - Aydilge

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vehbi korkmaz
Vehbi korkmaz - 4 hafta Önce

Sevgili aydilge 22 yaşında bir oğlum var aynı yırtık ondada var memlekette doktorlar bu ameliyat için yetersiz rica etsem beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz teşekkürler 05378402097

SIRADAKİ HABER