Ozan Orhon'un 52. Doğum Günü Kutlaması

Ozan Orhon'un 52. Doğum Günü Kutlaması için hazırlanan özel etkinlik detayları ve sürprizlerle dolu anıların paylaşıldığı özel içerik. Unutulmaz bir kutlama için detaylar burada!

Ozan Orhon'un 52. Doğum Günü Kutlaması

Ozan Orhon, i Selcan Demirci, annesi Alev Esen ve 92 yaşındaki anneannesi Sevim Baban ile birlikte geçtiğimiz akşam Şişli'de bulunan bir mekanda 52. doğum gününü kutladı. Ailesiyle birlikte pasta kesen Orhon, basın mensuplarıyla da keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

"Hayat Çok Güzel Devam Ediyor"


Ozan Orhon'un 52. Doğum Günü Kutlaması

Bir döneme damga vuran şarkıcı, yeni yaşına ilişkin, "Hayat çok güzel devam ediyor. Yeni yaşımız da bize mutluluk getirsin. Tüm Türkiye'ye ve sevdiklerime sağlık, mutluluk dolu yeni yaşlar dilerim. 50 yılım inanılmaz hızlı geçti" şeklinde konuştu.


Ozan Orhon'un 52. Doğum Günü Kutlaması

"Yeni Parça Geliyor"

Yaklaşan yeni parçası hakkında bilgi veren Ozan Orhon, "İki Deli adını taşıyan parçamızı yakında dinleyicilerle buluşturacağız. Yaz boyunca herkesin favorisi olacak şarkılar üretmeye devam edeceğiz. Galatasaray taraftarına da hitap eden bir beste olacak. Tribünlerin enerjisini şarkıya yansıtmak istedim. Ben de bir Galatasaray taraftarıyım. Fenerbahçe'siz Galatasaray, Galatasaray'sız Fenerbahçe olmaz" dedi.

"Türkiye'nin İlk Modacılarından"

Ozan Orhon, konuşmasında anneannesi Sevim Baban'a da değinerek, "Benim için çok değerli olan anneannem, Türkiye'nin ilk modacılarından biridir. 92 yaşında olmasına rağmen enerjisi ve heyecanı hiç eksilmedi" dedi.


Ozan Orhon'un 52. Doğum Günü Kutlaması
  • Ozan Orhon'un doğum günü kutlamasına eşi, annesi ve anneannesi katıldı.
  • Orhon, yeni parçası "İki Deli"yi bayram sonrası dinleyicilerle buluşturmayı planlıyor.
  • Galatasaray taraftarına hitap eden şarkısının tribünlerde sevilmesini umuyor.
  • Anneannesi Sevim Baban, Türkiye'nin ilk modacılarından biri olarak biliniyor ve 92 yaşında.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER