Mesut'un Ülkeye Dönüşü

Mesut'un Ülkeye Dönüşü hakkında tüm detaylar bu içerikte! Mesut'un macerası, duyguları ve yaşadıkları... Heyecan verici anları kaçırmayın!

Mesut'un Ülkeye Dönüşü

Mesut, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde ülkeye giriş yaptı. İlk olarak uzun yıllardır birlikte çalıştığı dostu Hüsnü Çoban'ın evine doğru yol aldı. Hüsnü, dışarıda huzurun tadını çıkarırken Mesut'un tanıdık gülümsemesini duydu ve etrafı kontrol ettiğinde kimseyi göremeyince endişelendi. Mesut, Hüsnü'nün telaşını fark edip evin çatısından el sallayarak sevincini gösterdi ve mutlu bir şekilde ayrıldı.

Temizlik yaparken Rıza, kimin Mesut'a yardım ettiğini merak ediyordu. Tüm ipuçlarını birleştirdikten sonra sorguda Mesut'un fotoğrafını gösterdi. Ülkeye dönüşünü öğrenen Rıza, kararlı bir şekilde Musa'yı arayarak gerçeği söylemesini istedi.

Mesut, listenin her bir ismini etkisiz hale getirdikten sonra oğlu Tunç'un yanına gitti. Ancak Tunç, babasının eski dostunun gelişini önceden hissederek kaçtı. Mesut, Tunç'a "Tokmak Kafa" diye seslendi ve sevgi dolu bir buluşma yaşandı. Tüm ekip, Tunç'un restoranında bir araya gelerek Mesut'la buluştu. Mesut, ufak bir işi olduğunu söyleyerek Tekin'le beraber restorandan ayrıldı.


Mesut'un Ülkeye Dönüşü

Mesut, ev sakinleriyle iş birliği yaparak Hüsnü'nün yatağına girdi. Gece yatağına giren Hüsnü, Mesut'u görünce şaşkına dönüp bayıldı. Eşinin yardımıyla ayılan Hüsnü, tekrar gözlerini açtığında Mesut'u karşısında görünce bir kez daha bayıldı. Mesut, can yoldaşını tokatlayarak kendine getirdi ve uzun yıllar sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.


Mesut'un Ülkeye Dönüşü

Sosyal Medyanın Gündemi: Arka Sokaklar


Sosyal Medyanın Gündemi: Arka Sokaklar

Arka Sokaklar dizisi, Mesut komiserin geri dönüşüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. X hesabında Mesut'un dönüşüne dair birçok paylaşım yapıldı.


Mesut'un Ülkeye Dönüşü
  • Milliyet
Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 00:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER