Aliye Uzunatağan'dan Genç Oyunculara Destek

Aliye Uzunatağan, genç oyuncuların yeteneklerini keşfetmelerine ve desteklenmelerine yardımcı oluyor. Türk sinemasının geleceğine ışık tutan bu destek, sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Aliye Uzunatağan'dan Genç Oyunculara Destek

Ünlü sanatçı Aliye Uzunatağan, Yeditepe Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül töreninde yer aldı. Gazetecilerle yaptığı sohbet esnasında genç jenerasyondan övgüyle bahsetti.


Aliye Uzunatağan'dan Genç Oyunculara Destek

"Harika Oyuncular Var"

Uzunatağan, gençleri başarılı bulduğunu belirterek, "Bu işe dokuz yaşında başladım. Bugün burada olmam gençler tarafından da beğeniliyorum anlamına gelir. Birçok genç oyuncuya eğitim verdim, birçok ödüle layık görüldüm. Pırıl pırıl gençler yetişiyor. Harika oyuncular var. Bizler bu konuda bence çok başarılıyız" şeklinde konuştu.

"34 Yıldır Gönüllü Olarak Çalışıyorum"

Arjantin'de 60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez'in güzellik kraliçesi seçilmesine de değinen Uzunatağan, "Ben böyle yarışmalara girmem. Ben bu ülkede gençlere el veren bir drama öğretmeniyim. Gençlere destek oluyorum ve bütün öğrencilerim benim için yıldız. Bu işe devam edeceğim, insan yetiştirmek harika bir duygu. 34 yıldır bu işi gönüllü olarak yapıyorum" dedi.

"Ayrılık İddiaları Asılsız"

Usta sanatçı, kızı Ayşecan Tatari ve damadı Edip Tepeli hakkında çıkan ayrılık dedikodularını yalanladı. "Benim torunum var, onu çok seviyorum. Aşkla evlendiler, üretken bir beraberlikleri var. Birçok tiyatro oyununa katkı sağlıyorlar. Boşanma gibi bir durum söz konusu değil. Torunumun yanına gideceğim" diyerek iddialara son noktayı koydu.


Aliye Uzunatağan'dan Genç Oyunculara Destek

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER