Aydilge'nin Utku Barış Andaç ile Evliliği ve Hayat Mücadelesi

Aydilge'nin Utku Barış Andaç ile evliliği ve hayat mücadelesi hakkında bilmeniz gereken her şey! İkili arasındaki mutlu anlar, zorluklar ve birlikte yaşadıkları deneyimler.

Aydilge'nin Utku Barış Andaç ile Evliliği ve Hayat Mücadelesi

Aydilge'nin Utku Barış Andaç ile Evliliği


Aydilge'nin Utku Barış Andaç ile Evliliği

2018 yılında Utku Barış Andaç ile evlenen Aydilge, ilginç bir hikayeye sahip. Aydilge, evliliklerinin nasıl başladığını şöyle anlatıyor:

"Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim. Aradan üç ay geçti. Orkestrama kemancı arıyorken Utku’nun adı geldi ama ne gelme! ‘Ukaladır’, ‘Soğuktur’ denildi. Tabii reklamdaki kişi olduğunu bilmiyordum. Sonra toplantı ayarladık. Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti."

Aydilge, evliliklerinin nasıl başladığını unutulmaz bir şekilde anlatırken, Utku Barış Andaç'ın hayatına girmesinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.

Aydilge'nin Hayat Mücadelesi

44 yaşındaki şarkıcı Aydilge, yaşadığı zorlukları ve hayata bakışını şu sözlerle anlatıyor:

"Prematüre bebek olduğum için ciddi sağlık sorunları yaşadım. Ciğerlerim çok gelişmemişti. Etrafta ‘Nefes istiyorum, hava verin’ diye dolaşıyordum. O yüzden hayatın kıymetini biliyorum."

Aydilge, zorluklarla dolu bir başlangıç yapmasına rağmen hayata karşı pozitif ve mücadeleci bir tutum sergiliyor. Bu deneyimlerin ona hayatta değerli şeylerin farkına varmayı öğrettiğini belirtiyor.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER