Norm Ender'den 23 Nisan Marşı: "Parla"

Norm Ender'den özel 23 Nisan Marşı: 'Parla'! Norm Ender tarafından seslendirilen bu özel marş, 23 Nisan coşkusunu yansıtıyor. Şimdi dinleyin ve coşkuya ortak olun!

Norm Ender'den 23 Nisan Marşı:

Cumhuriyet'in 100. yılında, ünlü rap sanatçısı Norm Ender, özel bir marş besteleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na nostaljik bir dokunuş yaptı. Parçasının sözleri ve bestesi kendisine ait olan Norm Ender, bu özel günde duygusal bir paylaşımda bulundu.

"BÜYÜMEMEK HEP ÇOCUK KALABİLMEKLE MÜMKÜN OLUYOR"

Norm Ender, 23 Nisan'ı kutlayan bir çocuk fotoğrafını paylaşarak, çocukluktaki özgür hayallerin ve masumiyetin önemine vurgu yaptı. Büyümemenin, içindeki çocuğu yaşatmanın değerini anlattı ve herkese bu duyguyu hissettirebilecek bir gelecek diledi. Norm Ender, 23 Nisan'da Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda 100 çocukla birlikte Parla adlı marşı seslendirecek olmanın heyecanını da paylaştı.


Norm Ender'den 23 Nisan Marşı:

"Seneler önce 23 Nisan’ı kutlayan şu ortadaki kısa boylu çocuk benim. Çocukken özgürce kurulmuş büyülü hayaller, büyümemek hep çocuk kalabilmekle mümkün oluyor. Herkese içindeki çocuğu yaşatabildiği bir gelecek dilerim. Bu 23 Nisan'da Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda 100 çocukla beraber hep bir ağızdan Parla’yı söyleyeceğiz, bu yüzden en az onlar kadar heyecanlıyım."

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER