İlayda Alişan ve Oğulcan Engin Bebek'te Görüntülendi

Ünlü oyuncular İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, bebekleriyle birlikte görüntülendi. Güzel aileleri tatlı bir anlarıyla objektiflere yansıdı.

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin Bebek'te Görüntülendi

Şu sıralar "Ateş Kuşları" dizisinde rol alan İlayda Alişan'ın işletmeci sevgilisi Oğulcan Engin ile Bebek'te objektiflere yakalandı. Çift, samimi görüntüler verdi.

Oğulcan Engin: "İlayda Dengesini İyi Ayarlıyor"


Oğulcan Engin:

Oğulcan Engin, İlayda'nın yoğun çalışma temposu hakkında, "İlayda Hanım çok çalışıyor. Görüşememekten şikayetçi oluyor musunuz?" sorusuna, "Hiç şikayetçi değilim. İlayda dengesini iyi ayarlıyor. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. İki defa set ziyaretine gittim. Çok iyi ağırladılar" şeklinde yanıt verdi.

Oğulcan Engin: "Oyuncu Sevgili Olmanın Avantajı ya da Dezavantajı Yok"


Oğulcan Engin:

Oğulcan Engin, "Oyuncu sevgili olmanın avantajı ya da dezavantajı neler?" sorusuna ise, "Öyle bakmıyorum, benim için problem yok. Oyuncu ve avukat gibi kategorize etmiyorum. Duygusal açıdan güzel bir ilişkimiz var" dedi.

İlayda Alişan: "Seyahatlerimiz Keyifli Geçiyor"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle Milano'ya giden İlayda Alişan, "Sık sık yurt dışına gidiyoruz ama set programı nedeniyle uzun süre kalamıyoruz. Ancak seyahatlerimiz keyifli geçiyor" diye konuştu.

Romantik Oğulcan!


Romantik Oğulcan!

İlayda Alişan, magazin muhabirlerinin sorusu üzerine sevgilisinin yer yer romantik olduğunu belirtti. Çiftin ilişkisiyle ilgili romantik detaylar dikkat çekiyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER