Survivor All Star: Yunus Emre ve Aleyna Arasındaki Gerilim

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerilim yarışmanın heyecanını doruğa çıkarıyor. İkili arasındaki çekişme ve rekabet nefesleri kesiyor. Kim kazanacak?

Survivor All Star: Yunus Emre ve Aleyna Arasındaki Gerilim

Yunsu Emre'nin Tavrı


Yunsu Emre'nin Tavrı

Survivor All Star'da Yunsu Emre, arkadaşlarının uyarılarıyla bazı şeyleri anlayarak Aleyna'ya tavır koyduğunu belirtti. Nagihan ise Yunus Emre'nin tartışmaya girerek kendisine sağlam kayaya çarptığını iddia etti. Aleyna da Yunus Emre'nin düello öncesi kendisine eşinin havalimanında onu bekleyeceğini söylediğini ve "Yunus Emre gitmeden ben gitmeyeceğim" dedi.

Yunus Emre'nin Açıklamaları


Yunus Emre'nin Açıklamaları

Yunus Emre, "Aleyna'nın ailesine, kardeşine saygım var. Evet, Aleyna'nın gitmesini istemiş olabilirim ama neden istedim acaba... Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla ve bazı şeyleri görmemle ufak bir mide bulantısı geçirdim. Çıkar birliği ne olsa, insanlar sever çıkarlarına tutunmayı. Dümdüz yoluma bakıyorum, alnım ak, başım dik." şeklinde konuştu.

Aleyna'nın İfade Ettiği Duygular


Aleyna'nın İfade Ettiği Duygular

Aleyna, Yunus Emre ile aralarındaki tartışmaların nasıl bu hale geldiğini anlamadığını belirterek, "Hangi ara bu kadar cepheler değişti, hangi ara bu kadar düşman kesilebildik bunu da anlamış değilim. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek. Şu an hiçbir şeyi istemediğim kadar bunu istiyorum. Yunus Emre elendikten sonra ben elenmek istiyorum." dedi.


Survivor All Star: Yunus Emre ve Aleyna Arasındaki Gerilim

Diğer Yarışmacıların Yorumları


Diğer Yarışmacıların Yorumları
  • Nefise, Yunus Emre için "Bukalemun bile bu kadar hızlı renk değiştirmiyor. İlk defa böyle bir insanla karşılaştım. Mavi takımda da maksimum ona 2 hafta veriyorum." ifadelerini kullandı.
  • Nagihan, "Yunus Emre'nin kendini konuşturmak istediğini ve tartışmaya girerek sağlam kayaya çarptığını" belirtti.

Dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, 12-7'lik skorla galip geldi ve ödül olarak duş alarak, kadın budu köfte, spagetti, patates püresi ve katlı muhallebi yedi. Konseyde en çok ismi yazılarak ikinci eleme adayı olan yarışmacı Batuhan Karacakaya oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER