Sinem Kobal: Linç Kültürü ve Kadınların Üzerindeki Baskılar Hakkında Özel Açıklamalar

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, linç kültürü ve kadınların üzerindeki baskılar konusunda önemli açıklamalarda bulunuyor. Kadın hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği hakkında derinlemesine bir bakış sunuyor.

Sinem Kobal: Linç Kültürü ve Kadınların Üzerindeki Baskılar Hakkında Özel Açıklamalar

SEÇKİN ŞENVARDAR - Sinem Kobal'dan Özel Açıklamalar

Sinem Kobal, Nike Well Collective etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte, linç kültürü ve kadınların üzerindeki baskılar gibi konular ele alındı. Oyuncu, "Hepimiz insanız, korunmasız ve kırılganlığımızın yüksek olduğu dönemlerimiz oluyor, bununla baş etmenin tek bir yolu yok. Bence kadınlar birçok şey olmak zorunda... Anne, eş ve işinde başarılı olmak. Aynı günde hepsi olamayız. Bu anlamda kendimizi korumayı öğrenmemiz gerekiyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve Lalin ile Leyla adında iki kızı bulunan Kobal, iş hayatı ile ilgili merak edilen sorulara da yanıt verdi. "Sette olmayı eşiniz mi istemiyor?" sorusuna, "Tabii ki öyle bir şey yok, tamamen kızlardan dolayı. Peş peşe geldikleri için ara açıldı, dijitalde bir dizinin çekimleri tamamlandı, yavaş yavaş başladım. Ana akım için de okumalar devam ediyor, çok detay vermeyeyim. Çalışmadan kaçmıyorum. Kalbime dokunan bir hikaye olduğunda yer alıyorum" şeklinde cevapladı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER