Bade İşçil'den Yeni Aşk Sinyali!

Ünlü oyuncu Bade İşçil'in gizemli aşk hayatı! Bade İşçil'den sürpriz aşk itirafı ve detaylarını öğrenin. Son aşk sinyalleri ve merak edilenler burada!

Bade İşçil'den Yeni Aşk Sinyali!

Bade İşçil, önceki gün Bebek'te yaptığı yürüyüş sırasında görüntülendi. Oyuncu, "Yazın herhalde kemik olarak devam edeceğim hayata" diyerek yeni bir aşkın habercisi olduğunu belirtti. İşçil, kalbinin dolu olduğunu söyleyerek, henüz tanışma aşamasında olduklarını açıkladı.

İşçil'den Sadettin Saran İle İlgili Açıklama


İşçil'den Sadettin Saran İle İlgili Açıklama

Ünlü isim, "Kriterlerime bakıyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum" diyerek ilişkisi hakkında detay vermedi. İşçil, "Daha bir yemeğe çıkalım görüşelim de. Değerlendirmedeyim. Aramız da kalsın şimdilik. Ben daha yeni tanıyorum. Tanıdıkça olursa görürsünüz" dedi. Sadettin Saran ile aşk iddialarına ise net bir yanıt vererek, platonik aşkın devam ettiğini belirtti.


Bade İşçil'den Yeni Aşk Sinyali!

Bu açıklamaların ardından iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilen Bade İşçil, "Sadettin Saran ile sevgili misiniz?" sorusuna karşılık, "Ben öyle bir şey demedim. Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor. Platonik aşk devam ediyor" şeklinde konuştu.

Bade İşçil'in Sadettin Saran Açıklamaları


Bade İşçil'in Sadettin Saran Açıklamaları

Bade İşçil, önceki gün yine Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Sıcak havadan dert yanan oyuncu, deniz kenarına gidip yüzünü suyla yıkadı. İşçil, Sadettin Saran ile aşk iddialarını değerlendirirken, "Öyle haberler çıkmış, zaten gerekli açıklamayı da yaptım. Sadettin Saran'ı da Fenerbahçe başkanı olma durumu vardı, oradan ismini duymuştum. Tanışmışlığımız vardır herhalde" şeklinde konuştu. İşçil, ilişkisi hakkında net bir açıklama yapmadı ve mutluluğunu kendi içinde bulduğunu belirtti.


Bade İşçil'den Yeni Aşk Sinyali!
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER