Bade İşçil'in Aşk Hayatındaki Son Gelişmeler

Bade İşçil'in aşk hayatındaki son gelişmeler hakkında en güncel haberler ve dedikodular. Ünlü oyuncunun aşk yaşamıyla ilgili merak edilen her şey burada!

Bade İşçil'in Aşk Hayatındaki Son Gelişmeler

Bade İşçil, önceki gün Bebek'te yaptığı yürüyüş sırasında görüntülendi. 40 yaşındaki oyuncu, yaz aylarında hayatına kemik olarak devam edeceğini belirtti. Ayrıca, yeni bir aşka yelken açtığı sinyalini verdi. Kalbinin dolu olduğunu dile getiren İşçil, henüz tanışma aşamasında olduklarını ifade etti.

İşçil: "Daha Yeni Tanıyorum"


İşçil:

Ünlü isim, aşk hayatına dair şunları söyledi: "Kriterlerime bakıyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum. Daha bir yemeğe çıkalım görüşelim de. Değerlendirmedeyim. Aramız da kalsın şimdilik. Daha açılamadım. Ben daha yeni tanıyorum. Tanıdıkça olursa görürsünüz. Gideceğim teklif edeceğim gözetiyorum şu an."


Bade İşçil'in Aşk Hayatındaki Son Gelişmeler

İddialara Cevap


İddialara Cevap

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelen Bade İşçil, konu hakkında şunları söyledi: "Ben öyle bir şey demedim. Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor. Platonik aşk devam ediyor."

Önceki gün Bebek'te arkadaşıyla yürüyüş yaparken görüntülenen İşçil, gazetecilerin fotoğraf ricasını geri çevirmedi. Hava ve havanın güzelliği hakkında konuşan İşçil, "Şimdi birer kahve içip gideriz" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda aşk haberleriyle gündeme gelen İşçil'in, arkadaşıyla birlikte yaptığı yürüyüş sonrasında keyifli bir şekilde vakit geçirmesi dikkat çekti.


Bade İşçil'in Aşk Hayatındaki Son Gelişmeler
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER