Bayhan Gürhan ve Program İtirafları

Bayhan Gürhan'ın programlarındaki samimi itiraflarını keşfedin. Eğlenceli ve ilham verici anılarla dolu bir içeriği sizler için hazırladık. Hemen okuyun!

Bayhan Gürhan ve Program İtirafları

Bayhan Gürhan'dan Tartışmalı Açıklamalar


Bayhan Gürhan'dan Tartışmalı Açıklamalar

Bayhan Gürhan, son zamanlarda katıldığı programlar ve yaptığı açıklamalar ile gündemde kendine sıkça yer buluyor. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. 44 yaşındaki şarkıcıya, yarışma sırasında Armağan Çağlayan’ın “Biz senin hayatında çok önemli bir yerdeyiz“ sözleri hatırlatıldı. Bayhan, bu sözlere karşılık sert bir açıklama yaparak "Ne oldum dememeli ne olacağım demeli" ifadelerini kullandı.


Bayhan Gürhan ve Program İtirafları

Popstar Bayhan'dan Program İtirafları


Popstar Bayhan'dan Program İtirafları

Popstar Bayhan, Özlem Esra Ada'nın YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken itiraflarda bulundu. Bir dönem evlilik programına katıldığını ve bu deneyimin hayatının en büyük hatası olduğunu belirten Bayhan, o dönemde yaşadığı zorlukları ve sahte dünyayı anlattı. Ayrıca, Sezen Aksu ile yapacakları bir proje için bir araya geldiklerini ancak engellerle karşılaştıklarını ve bir araya gelememelerinin üzücü olduğunu dile getirdi.

Bayhan, şu sıralar TikTok hesabından canlı yayınlar yaparak hayranlarına konserler veriyor ve yeni şarkılarını paylaşıyor. 17 Nisan tarihinde 'Öteki' şarkısını sevenleriyle buluşturan şarkıcı, müzik kariyerine odaklanmaya devam ediyor.


Bayhan Gürhan ve Program İtirafları
  • Bayhan'ın evlilik programına katılması hayatının en büyük hatasıydı.
  • Sezen Aksu ile yapacakları proje engellerle karşılaştı.
  • Şu sıralar TikTok hesabından canlı yayınlar yaparak konserler veriyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER