Beklenen Ses Hazal

Beklenen Ses Hazal


Röportaj : EVRİM YAŞLAK Düzenleyen : DİDEM MEDİNE İNCİ


 

Hazal uzun zamandır yoğun bir tempo içindeydin. Son albümün süper. Senin sesini duymayı gerçekten çok özlemişiz. Neden bu kadar ara verdin? Memnun musun tepkilerden?

Öncelikle albümle ilgili yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu Bonus veren bahis siteleri albümde ilk defa şarkı sözlerim ve bestelerim yer aldığı için daha heyecanlıyım gelen yorumlar konusunda. Dost Bilen Kırım ile birlikte hazırladık bu albümü. Konservatuvara Betlike geri dönüp, ortalıkta görünmediğim günlerin, en büyük kazancıdır kendisiyle tanışmam. Gelen tepkilerden çok memnunum, müziğe aşık bir sanatçının özlendiğini sıklıkla duyması kadar da güzel bir duygu yoktur sanırım. Bunları duymak bende daha iyi işler yapmak güdüsünü tetikliyor.


“Bozuyorum Yeminimi, Sürgün Aşkımız, Sevdalım, Yalancı Sevda, Elden Yar Olmaz” adlı şarkıların şu an bile dillerde. Hatta başka şarkıcılardan da dinlediğimiz oluyor. İlk kez kendinin seslendirdiği şarkıları başkalarından dinlemek nasıl geliyor sana?


Yola çıktığım günden beri en büyük beklentim şarkılarımın ön planda gelmesi ve yıllar geçse de hala keyifle dinlenilebilir olmasıydı. Bunu başardığım için çok mutluyum. Onun dışında şarkılarımı başka sanatçı arkadaşlardan duymak ilginç bir his.


RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2011, 04:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER