Köse, Sayan İlişikisi

Köse, Sayan İlişikisi

EROL KÖSE - SEDA SAYAN ARASINDAKİ KAVGA ATEŞLE DEVAM EDİYOR...


Gün geçmiyor ki, Erol Köse'den yeni bombalar patlamasın... Her geçen gün, Seda Sayan ile Erol Köse ilişkisi gittikçe, daha da büyük kavgaya doğru yol alıyor.



Malum, Erol Köse'nin elinde her ünlünün geçmişinden kalma bir takım bilgiler, fotoğraflar bulunmakta. Açıkcası, bu bilgileri nasıl buluyor veya saklıyor gerçekten pes doğrusu. Demek ki, bu kadar elinde bilgi vardı, neden hep sessiz kaldın Erol Köse? Ayşe Arman, Hadise derken sıra Seda Sayan'a geldi. İnanıyoruz ki elinde daha kimlerin ne açıkları var, merakla yeni deneme bonusu veren siteler bombalarını beklemekteyiz.


Gelelim asıl konuya, Seda Sayan tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği ve sevdiği bir ünlü. Kanal değişikliği yüzünden eski reytingleri yakalayamasa da, bu son skandalla, gerek kendisinin, gerekse de Beyaz Tv'nin reytinglerini tavan yaptırttı. Fakat asıl konu bu değil...


Seda Sayan, belli bir yaşını almış, çocuğu olan, ağır başlı bir bayandır. Erol Köse bu paylaşımları yaptı yapmasına, fakat amacı neydi? Ne kanıtlamak istemişti? Seda Sayan'ın nasıl ünlü olduğunu ve hangi badireleri atlattığını az çok hepimiz biliyoruz. Fakat, kadırgalı hiç bir zaman inkar etmedi bu konuyu. Yaptıysam, yaptım. Gençtim, hatalar yapmış olabilirim dedi. Ama oğlum Oğulcan'ın doğumuyla hayatımda miladi bir değişlik yapıp, kendimi değiştirdim dedi. Bunu Erol Köse'nin de bildiği sanıyoruz.


İş böyleyse neden Sayan'ın fotoğraflarını paylaşıyor ki? Bizim bilmediğimiz bir durum mu Betper var? Acaba, medyaya yansımadan önce bir kavga mı cereyan etti aralarında? Yoksa onca sene elinde tutup, sonra bir günde, sürmanşet yapmak nedendir? Seda Sayan'ın bir oğlu ve kariyeri bulunmakta, bunu yapmak hem kariyerini hemde Oğulcan'ı oldukça zor duruma sokacaktır. İlerde askere gittiğine, diğer er'lerin dolabında o fotoğrafları görse ne yapacak acaba Oğulcan?



Sayın Erol Köse, şu konuda haklısınız, herkesin gerçek yönünü sizden iyi bilen kişi yok fakat, bazı gerçekler yaşanmış, bitmiştir. Ve tekrardan açılması iki taraf içinde zarar getirebilir. Günay restorant'a gidip kavga çıkması gibi. Böyle yaparak, sadece düşman kazanıyorsunuz, oysa ki siz, doktorsunuz. Bizce biraz daha dikkatli olmanız gerekmektedir. En azından yalan söyleyip, inkar eden kişilerin üstüne gitmelisiniz. Yoksa karşınızdaki kişi herşeyi kabul ediyorsa, daha neden uğraşıyorsunuz ki?


Seda Sayan, geçtiğimiz haftada kendi programında da oldukça ağır hakeretler içinde Erol Köse'ye yüklendi. Biz bunu da düzgün bulmuyoruz. Sonucunda sizi çocuklarda izliyor, sizin konuşmalarınızı taklit etmeye başlayan o kadar çok kişi var ki sokaklarda inanamazsınız. Seda Sayan, o fotoğrafları ve suçlamaları duyunca, kadırgalılık ve dobralık damarı kabarıp, açtı ağzını yumdu gözünü, her ne kadar hayranları tarafından alkışta alsa bu cümleler, kendisini izleyen 10-18 yaş arası hayranlarına inanılmayacak derecede kötü etkilemiştir. Kendisi her zaman nazik ve gülümser halinden bir anda sert kişiliğini gösterip, bir de üstüne ağır hakaretlere başlayınca tv kanalında, oldukça olumsuz bir tavır sergilemiş oldu.


Seda Sayan, olayları savcılığa naklettiğini ve bundan sonra yargı yoluyla hakkını arayacağını söylemesi, bunun üzerine de Erol Köse'nin de karşı taraf için şikayetçi olması, hakim içinde oldukça zor karar verilmesi gereken bir duruşma yönetimi olacaktır.


Bize sorarsanız, her zaman yapıcı olmakta fayda var... Her ne kadar, iki taraf içinde karşılıklı kılıçlar çekilse de, bu olayı daha uzatmamaları, iki tarafında birbirinden özür dileyip, bir daha görüşmemek üzere barışmalarını isteriz. Sonucunda, ikinizde medeni insanlarsınız. Bazen insanlar baskı altında kalıp ağzından kötü sözler çıkabiliyor, veya zorla karşısındakini sinirlendirebiliyor. Erdemlilik yapıp, el sıkışmaları gerekmektedir. Geçmişteki örneklere de bakarsanız, ne büyük kavgalar edip, birbirlerine ağza alınmayacak laflar edip, daha sonra barışmak zorunda kalan bir çok medyatik isim olmuştur. Bizim de isteğimiz, Seda Sayan ve Erol Köse'nin aralında ki bu polemiği en kısa sürede tatlıya bağlamalarıdır.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2011, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER