Yeni Yıl Sayımız

Yeni Yıl Sayımız

Yeni yılın ilk sayısıyla karşınızdayız. Bu sayımızda da tabularınızı yıkmaya hazırlıklı olun. Son zamanlarda sosyal medyada çıkan çeşitli haberlerle gündemde olan güzel manken Elif Ece Uzun, kendisi hakkındaki yorumlar için ne cevap verdi? Ayrıca, Elif Ece Uzun'un en samimi iki arkadaşıyla kendisi hakkında tüm bildiklerini bize açıkladı.


Yeni yılda da Taylan Efe Çeki ile Ucu Açık yazısıyla, farkını göstermeye devam ediyor.


O hem Ankara Kızları yarışması'nın güzellerinden, hem profesyonel sporcu, hem de mütevaziliğiyle sizleri ekrana kilitleyecek isim Çağla Zoralioğlu'nu okurken, nefeslerinizi tutmaya hazır olun.


Daha fazlasını mı istiyorsunuz? O zaman buyrun...


Miss Model Of Turkey 2010 yarışması'nın birincisi Asuman Arifoğulları, şu bedava bonus ana kadar hiçbir yerde yapmadığı açıklamalarıyla, fotoğraflarıyla, ve samimiyetiyle karşınızda. Nasıl olurda Türkiye birincisi olan bir güzelimiz bu kadar mütevazi ve olduğu yeri sindirmiş diye kendi kendinize soracaksınız.


Tüm spikerlerin tek yakından takip ettiği internet sitesi olan Kırmızı Türk, bu Dinamobet ay gene başarılı röportaj yapmaya devam ediyor. Kırmızı Türk ve Evo’s Angels dijital dergisinin ortak yapımıyla haber kanallarının başarılı ismi olan Seda Çelik ile çok samimi bir röportaj yaptık. Yorumlarınızı şimdiden duyar gibiyiz.


Geçen sene güzellik yarışması denildiğinde akla gelen, ve şatafatıyla gözleri dolduran yarışma hangisiydi? Miss Turkey 2011... Peki, bu yarışmada gönüllerin birincisi olan, oldukça güzel, fiziğiyle erkekleri baştan çıkaran, giyim stiliyle kızların idolü olan Azra Ece Akderi bu sayımızda sizler için objektiflerimizin karşısına geçti.


Dünya bu ismi konuşuyor, ya siz o ismi tanımıyor musunuz? Dünyaca ünlülerin ayakkabı tasarımını yapan Burak Uyana nihayet ulaşabildik ve yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz.


Türkiye'nin en büyük cast ajanslarından biri olan Kayra Ajans'ın başarısını sizlere sunmak istedik. Ajans başkanı Ayhan Kara ile başarıya doğru giden yolculuğunu konuştuk.


Son olarak, yeni yılda sizleri biraz buluduğunuz ortamdan uzaklaştıralım diye düşündük. Ve profesyonel fotoğrafçımız, gezelim görelim bölümünün sahibi Berkin Tuncar ile sizleri büyülemeye devam ediyoruz.


OCAK 2012 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2012, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER