Bige Önal Etiler'de Görüntülendi

Bige Önal, Etiler'de objektiflere yakalandı! Ünlü ismin Etiler'deki görüntüleri merak konusu oldu. Detaylar haberimizde!

Bige Önal Etiler'de Görüntülendi

Bige Önal, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kız kıza bir yemekte olduklarını söyleyen 34 yaşındaki oyuncu, "Kendi hayatlarımızdan bahsettik, yakın arkadaşlarımızla oturduk. Güzel bir sohbet oldu" dedi.

"İstanbul'u Bayramda Seviyorum"



Bayramın yaklaşması ile tatil planları sorulan Önal, "Ben İstanbul'u bayramda seviyorum. Sessiz sakin oluyor. Eski bayramların olmayışını hissediyoruz. Bayramlar bize çocukluğumuzu hatırlatıyor ama eskisi gibi değil bence" ifadelerini kullandı.

"Aras'la Hala Görüşüyoruz"



Uzun süre aşk yaşadığı meslektaşı Aras Bulut İynemli ile ayrılık kararları çok konuşulan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. "Hayatımda biri olunca söylerim size. Biz Aras'la da görüşüyoruz, sonuçta küs değiliz ki. Yani arkadaşız da aynı zamanda. Çok vakit geçti, ayrılık sebebini sormayın. Hepimizin yolu açık olsun. Kriter de koymam kendime. Eğer bundan sonra birisi olursa insan olsun, en önemlisi o."

"Aras Benim İçin Çok Önemli"



Bige Önal, yedi yıllık birliktelik sonrası Aras Bulut İynemli ile 2022 yazında kısa bir ayrılık süreci yaşamıştı. İlişkilerine bir şans daha verme kararı alan ikili, Aralık 2022'de aşklarına nokta koymuştu. Ayrılığın ardından görüntülenen ünlü oyuncu, "Aras'la arkadaşlığımız devam edecek. Benim için çok önemli biri. Kaç senelik en yakın arkadaşım sonuçta" demişti.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER