Çağla Şıkel'den Samimi İtiraflar: Empati Programında Gözyaşlarına Boğuldu

Çağla Şıkel, Empati Programı sırasında yaşadığı duygusal anları samimi bir şekilde paylaşıyor. Gözyaşlarıyla dolan sunucu, izleyicilere duygusal bir deneyim yaşatıyor.

Çağla Şıkel'den Samimi İtiraflar: Empati Programında Gözyaşlarına Boğuldu

Çağla Şıkel, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla yayınlanan 'Empati' programına konuk oldu ve duygusal bir röportaj gerçekleştirdi. Program sırasında, ünlü mankenin babası, ailesi ve çocukları hakkında yaptığı samimi açıklamalar gözyaşlarına neden oldu.

"MÜTHİŞ BİR BÜYÜME SÜRECİ YAŞADIM"



Ortaokul yıllarında sınıfın en kısa öğrencisi olan Şıkel, diz ve bilek ağrılarıyla başlayan bir süreç sonucunda aniden uzayarak 1.82 boyuna ulaştığını anlattı. Bu sürecin kendisi için müthiş bir büyüme deneyimi olduğunu vurguladı.

"BABAMIN YOKLUĞUNDA AİLEME BABA OLDUM"



45 yaşındaki Şıkel, babasının yokluğunda ailesine babalık yaptığını ifade etti. Babasının sevgisini farklı şekillerde aradığını belirten ünlü manken, "Hepimizin doğal ihtiyacı olan sevgiyi görmek için çaba sarf ettim" dedi.

"KENDİMİ KAYBETMEKTEN KORKUYORUM"

Hayatta en çok korktuğu şeyin kendini kaybetmek olduğunu dile getiren Şıkel, "Uyanıkken bilincimi yitirmekten büyük korku duyuyorum" sözleriyle içsel bir endişesini paylaştı.

"YENİDEN ANNE OLMAK İSTERİM"



"Annelik bana iyi gelen bir şey" diyen Şıkel, kız çocuk sahibi olmak için yumurtalarını dondurduğunu açıkladı. "Yeniden anne olmayı isterim. Bu deneyim benim için çok değerli" ifadelerini kullandı.

"PLATONİĞE DÜŞTÜM"



Oğlu Kuzey'in kız arkadaşı olduğunu öğrenince tuhaf hissettiğini belirten Çağla Şıkel, "Kuzey başkasına aşık olduğunda kendimi tuhaf hissettim. Platoniğe düştüm çünkü o beni yanlış anlamıştı" şeklinde konuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER