Danla Bilic ve Emirhan Çakal Aşkı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve oyuncu Emirhan Çakal'ın aşk hikayesi hakkında merak ettikleriniz! Aşk dolu anıları ve ilişkileri hakkında detaylı bilgiler burada.

Danla Bilic ve Emirhan Çakal Aşkı

Makyaj videolarıyla tanınan ve sosyal medyada fenomen haline gelen Danla Bilic, doğum gününde sürpriz bir aşka yelken açtığını duyurdu. Rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduğu ortaya çıkan Bilic, paylaştığı romantik fotoğraflarla gündemde yerini aldı. Çiftin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar merak konusu oldu.


Danla Bilic ve Emirhan Çakal Aşkı

Aşkları Kısa Sürdü


Aşkları Kısa Sürdü

Kubilay Aka ile ilişki yaşadıktan sonra Emirhan Çakal ile birlikte olan Danla Bilic'in aşkı kısa sürede son buldu. Sosyal medyada romantik anlarını paylaşan ikilinin ayrılığı da yine sosyal medya üzerinden duyuruldu. Çiftin 3 aylık ilişkilerini noktaladığı iddia edildi.


Danla Bilic ve Emirhan Çakal Aşkı

Çakal'dan İlginç Şarkı


Çakal'dan İlginç Şarkı

Emirhan Çakal, ayrılığın ardından yeni bir şarkı yayınladı. Şarkının sözleri, Danla Bilic'e gönderme olarak yorumlandı. Çakal'ın sözleri ise hayranları arasında farklı yorumlara neden oldu.

  • Çakal'ın Sözleri: "Damla damla damlarsın, değerini kaybedince anlarsın. Yeri gelir şarkılarda bağırırsın, günü gelir şarkılarda ağlarsın."
  • İzleyicilerin Yorumları: "Reklam kokuyor", "Çok enteresan bir ilişki", "İlişkide reklam kokusu var" gibi yorumlar yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 01:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER