Hadise'nin Yeni Anlaşması ve Kazancı

Pop müziğin sevilen ismi Hadise'nin imza attığı yeni anlaşma ve kazancı hakkında detaylı bilgiler. Hadise'nin kariyerindeki yeni dönem ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Hadise'nin Yeni Anlaşması ve Kazancı

Hadise'nin Yeni Anlaşması


Hadise'nin Yeni Anlaşması

Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye'de yeni anlaşmasıyla gündemde. 3 firma ile 1 yıllık anlaşma yapan Hadise'nin aldığı ücret dudak uçuklattı. Sahne performansı, açıklamaları ve aşk hayatıyla sıkça konuşulan Hadise, yeni bir reklam anlaşması imzaladı.

Hadise'nin Kazancı

Hadise'nin yeni anlaşmasından 300 milyon TL kazanacağı ortaya çıktı. Mücevher firması da dahil olmak üzere 3 şirketle yapılan anlaşma, ünlü şarkıcıya 1 milyon dolarlık bir ücret sunacak. Dolar kuruna bağlı olarak daha yüksek bir kazanç elde etme potansiyeli bulunan Hadise, yıllık gelirini önemli ölçüde artırmış olacak.

Geçmiş Kazançları

Geçtiğimiz yaz aylarında yoğun konser programıyla 237.5 milyon lira kazanan Hadise, bu yaz da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en çok kazanan isimlerinden biri olan Hadise, yeni şarkıları ve konserleriyle hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER