Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Aşkında Son Gelişmeler

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak aşkında son gelişmeleri öğrenmek için doğru adrestesiniz! Ünlü çiftin ilişkisine dair en güncel haberler burada.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Aşkında Son Gelişmeler

Geçtiğimiz yıl boşanan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, aşk hayatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 2015 yılında bir araya gelen ve mutlu bir evlilik yaşayan çift, 2023 yılında yaşadıkları sorunlar sonucu ayrılık kararı almıştı. Bu ayrılığın ardından...

Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar'a Yakınlaşması


Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar'a Yakınlaşması

Temiz Magazin'in son haberlerine göre, Bülent Şakrak'ın, oyuncu Esra Akpınar ile yakınlaştığı konuşuluyor. İkili, son olarak bir proje kapsamında bir araya gelmiş ve bu projenin ardından aralarındaki samimiyetin arttığı iddia ediliyor. Bülent Şakrak'ın eşinden ayrılma kararı almasının ardında Esra Akpınar'la ilişkisi olduğu iddiaları...

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin boşanmasının ardından aşk hayatlarıyla gündemde kalan çiftin yaşadığı bu gelişmeler, Türkiye'de geniş yankı uyandırdı. İkili, evliliklerinden iki çocukları bulunmaktaydı. Ceyda Düvenci'nin yaptığı aşkla ilgili açıklamalar ve çiftin arasına girdiği iddia edilen ünlü oyuncuyla ilgili çıkan haberler, magazin dünyasında merak konusu olmaya devam ediyor.

  • Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, 2015 yılında evlenmişti.
  • Çiftin boşanma kararı sonrasında Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar ile yakınlaştığı iddiaları gündeme gelmişti.
  • Ceyda Düvenci'nin aşkla ilgili yaptığı açıklamalar ve çiftin ilişkisine dair çıkan haberler Türkiye'nin gündemine oturdu.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER