Ekin Uzunlar: Sahne Hayatı ve Bayram Tatili

Ekin Uzunlar'ın sahne hayatı ve bayram tatili hakkında merak ettikleriniz burada! Sanatçının kariyeri ve dinlenme zamanlarına dair detaylar bu içerikte.

Ekin Uzunlar: Sahne Hayatı ve Bayram Tatili

Ekin Uzunlar, Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yoğun bir dönem geçirdiğini belirten şarkıcı, "Bir yanım buruk, bayramda Karadeniz'e gidemedim. Gençken çalışalım, sefasını daha sonra memlekette süreriz" dedi. Her bayram öncesi mezarlıkları ve aile büyüklerini ziyaret ettiğini belirten Uzunlar, artık müzikal olarak bayramda yoğun olduğunu söyledi. Çocukluğunda harçlıklar toplayarak balık tuttuğunu anlatan şarkıcı, ailesinin ve yeğenlerinin sevgisinden bahsetti.

TRT Programı ve Tatil Planları


TRT Programı ve Tatil Planları

TRT'de programa başlayan Uzunlar, "Böyle değerli isimlerin yer aldığı bir teklif almak benim için çok değerliydi. Güzel konuklarımız oldu, bu hafta Mustafa Ceceli konuk olacak. Programımız gençlere hitap ediyor, tamamen sahne formatında ilerliyor" dedi. Tatil planları hakkında konuşan şarkıcı, yazlık yerleri sevmediğini ve boş zamanlarında memleketine gittiğini belirtti.

İlişkiler ve Kıskançlık


İlişkiler ve Kıskançlık

Uzunlar, ilişkilerde kıskançlığın önemine değinerek, "Hayatınızda olacak birine zaman ayıramamak sıkıntı yaratıyor. Hayatınızı alacağınız kadın, işinize engel olmamalı, kariyerinizi düşünmeli. Bütün ilişkilerim kıskançlık yüzünden bitti. Yol arkadaşımızı iyi seçmeliyiz" şeklinde konuştu.

"BÜTÜN İLİŞKİLERİM KISKANÇLIK YÜZÜNDEN BİTTİ"


Ekin Uzunlar: Sahne Hayatı ve Bayram Tatili

"RAFET EL ROMAN'IN ENERJİSİ ÇOK GÜZEL"


Ekin Uzunlar: Sahne Hayatı ve Bayram Tatili

Rafet El Roman'ın sahnedeki dansları için Uzunlar, "Enerjisi çok güzel. Güzel ya da kötü oynamış buna takılmasın. Dans etmeye devam etsin. İlla sesimizin güzel olmasına gerek yok, şarkı söyleyelim" şeklinde konuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER