Emir Benderlioğlu'nun Eşi Ceren Benderlioğlu, 'Yalan' Dizisinin Ardından Gündemde!

Emir Benderlioğlu'nun eşi Ceren Benderlioğlu, 'Yalan' dizisinin ardından gündemde! Oyuncunun performansı ve diziyle ilgili detaylar burada.

Emir Benderlioğlu'nun Eşi Ceren Benderlioğlu, 'Yalan' Dizisinin Ardından Gündemde!

Pazartesi akşamları Kanal D’de yayınlanan 'Yalan' dizisinde 'Cengiz Yıldız' karakterine hayat veren Emir Benderlioğlu'nun eşi Ceren Benderlioğlu, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, 14 yıldır evli oldukları ve bir çocukları bulunduğunu belirterek, "Kendi halimizde mutlu bir şekilde yaşamımızı sürdürüyoruz" dedi. Eşinin öpüşme sahneleri konusundaki tutumuyla ilgili ise "Senaryoya hizmet ediyor mu diye bakarım" açıklamasını yaptı.

"Şehir Efsanesi" İddialarına Cevap Geldi!



Son zamanlarda dizi setlerindeki aşkların PR amaçlı olduğu yönündeki iddialar hakkında konuşan Ceren Benderlioğlu, "O şehir efsanesi hep vardı. Benim çalıştığım projelerde böyle bir durumla karşılaşmadım. Yapımcıların böyle bir taktiği olduğunu düşünmüyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu. Snobmagazin'in haberine göre ünlü isim, bu konuda net bir tavır sergiledi.

Yeniden Ekranlara Dönüş Hazırlığında!


Yeniden Ekranlara Dönüş Hazırlığında!

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanan Ceren Benderlioğlu, hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Kendisine ait bir YouTube kanalı açan Benderlioğlu, artık ana akım projelerde yer alacağının sinyallerini verdi.

"Eşim Rollerimi Kıskanmıyor"



Emir Benderlioğlu ile 14 yıldır evli olan Ceren Benderlioğlu, eşinin oyunculuk kariyerindeki rollerini kıskanmadığını belirtti. Öpüşme sahneleri konusunda da rahat olduğunu ifade eden Benderlioğlu, "Eşimle aramızda güven temellidir. Bir projede cesur sahneler olsa da kıskançlık yaşamayız. Kadınlar evlendikten sonra bazı algılar oluşabilir ancak bir oyuncunun işi oyunculuktur. Hangi projelerde yer aldığına ve senaryonun kalitesine odaklanırım. Önemli olan senaryoya hizmet edebilmektir" şeklinde konuştu.


Emir Benderlioğlu'nun Eşi Ceren Benderlioğlu, 'Yalan' Dizisinin Ardından Gündemde!
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER