Erkan Kolçak Köstendil'in Kariyer ve Özel Hayatı

Erkan Kolçak Köstendil'in kariyeri ve özel hayatı hakkında merak ettikleriniz bu içerikte! Oyuncunun başarıları, projeleri ve kişisel hayatıyla ilgili detaylar burada.

Erkan Kolçak Köstendil'in Kariyer ve Özel Hayatı

Kendisi gibi oyuncu Cansu Tosun ile 2018'den beri mutlu bir evlilik sürdüren Erkan Kolçak Köstendil, bir bankanın düzenlediği kısa film festivalinde jüri üyeleri arasında yer aldı.

Erkan Kolçak Köstendil'in Jüri Üyeliği


Erkan Kolçak Köstendil'in Jüri Üyeliği

Basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü isim, festivalde yer almaktan gurur duyduğunu belirterek; “Genç sinemacıların, kısa filmcilerin, ilerisinin yönetmenlerinin ilk işlerini yaptığı önemli bir festival. Burada jüri olarak bulunmak, bir parçası olmak gurur verici” dedi.


Erkan Kolçak Köstendil'in Kariyer ve Özel Hayatı

Erkan Kolçak Köstendil'in Spor Hayatı


Erkan Kolçak Köstendil'in Spor Hayatı

Futbolculuk kariyerine lisanslı oyuncusu olduğu Amsterdam Gençlerbirliği takımında devam ettiğini sözlerine ekleyen Erkan Kolçak Köstendil, sakatlık korkusu yaşamadığını belirterek; “Ben bir tek serçe parmağımdan sakatlanıyorum. Yani merdivenden de düşebilirsin, hayatta var böyle şeyler. Yoldan geçerken de bir araba da çarpabilir, yine maçta da başınıza bir şey gelebilir. Herhalde yukarıda melekler koruyor, biz de biraz oynarken dikkat ediyoruz.”

"BÜLENT HANIM NE DİYORSA DOĞRUDUR" Köstendil, hayatı film yapılacak olan Bülent Ersoy’un geçtiğimiz günlerde kendisi için söylediği, “Erkan’ın oyunculuğunu beğeniyorum ama biraz yaşlandığı için gençliğimi oynayamaz” şeklindeki sözlere; "Bülent Hanım ne diyorsa odur. Sağ olsun güzel düşünceleri için, teşekkür ederim" şeklinde cevap verdi.

"KIRAN KIRANA BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR" "Zor oluyor mu? Dün Kadıköy’de oyundan çıkıp Dikilitaş’a maça giderken 10 dakika geç kaldım. Öyle zorlukları oluyor. Ayın 20’sinde Romanya’nın da bizim gibi sanatçılarından oluşan bir milli takımı var. Onlarla maç yapıyoruz Romanya’da. İnşallah milli formayı da en iyi şekilde temsil edip dönmeyi planlıyoruz. Kıran kırana bir maç bizi bekliyor."

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER