Evrim Alasya: Saba Tümer'in Youtube Kanalında Konuk Oldu

Evrim Alasya, Saba Tümer'in YouTube kanalında keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Ünlü oyuncunun samimi sohbeti ve ilginç anılarıyla dolu bu videoyu kaçırmayın!

Evrim Alasya: Saba Tümer'in Youtube Kanalında Konuk Oldu

Evrim Alasya Saba Tümer'in Youtube Kanalında


Evrim Alasya Saba Tümer'in Youtube Kanalında

Daha önce Güneşin Kızları ve Kırmızı Oda gibi yapımlarda başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Evrim Alasya, Saba Tümer'in Youtube kanalına konuk oldu. Programda kendisine yöneltilen 'Sınırların özel hayatına yansıyor mu?' sorusuna, "Herkesin kendi alanı olmalı" diyerek cevap verdi.

Özel Hayat ve İlişki Üzerine Düşünceler


Özel Hayat ve İlişki Üzerine Düşünceler

Alasya, "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım. İlişkide o nezaket kuralları kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum diye kendimi sorguluyorum bazen. Çünkü kadın erkek dengesi diye bir şey kalmadı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Genç Oyuncular ve Oyunculuk Anlayışı


Genç Oyuncular ve Oyunculuk Anlayışı

Alasya, genç oyuncular hakkında "Ben zaten güzelim oyunculuğu öğrenmesem de olur" özgüvenine sahip olanları gördüğünü belirtirken, jenerasyon farkına da değindi. "Biz deneyimli oyuncuların karşısında daha saygılıydık. Şimdiki nesil de o korku yok. Her şeyi bildiklerini düşündükleri için, bir şey öğrenmeleri zor oluyor" ifadelerini kullandı.

Mesleki Zorluklar ve Karar Anları

Oyuncu, pandemi döneminde yaşadığı zorluklara da değinerek, "Hayat, bir dizide oynayıp kazandığın parayı ev kirasına yatırmaktan ibaret mi?" sorusunu kendisine sorduğunu ve bu süreçte pes etme noktasına geldiğini paylaştı. Ayrıca, mesleğe başladığı dönemde maruz kaldığı mobbing deneyimlerini de aktardı.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER