Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik ve iş adamı Reshad Strik, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. İkilinin mutlu evliliği magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Detaylar için tıklayın.

Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi

Arka Sokaklar dizisinde Zeynep Komiser rolüyle tanınan eski oyuncu Gamze Özçelik, aktör Reshad Strik ile sürpriz bir şekilde evlendi. Çiftin nikahlarının, ortak arkadaşları tarafından yapılan sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Reshad Strik, düğün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak duygularını dile getirdi. Strik, "İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah... Seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. İnşallah Cennet’te de biz beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı..." ifadelerini kullandı.


Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi

Gamze Özçelik ise eşinin paylaşımına, "İnşallah... Şimdi birlikte yola düşme zamanı" yanıtını verdi.

1981 Avustralya doğumlu olan Reshad Strik, Türk yapımı dizilerin yanı sıra TRT Belgesel'de yayınlanan "Ailenin Yeni Üyesi" programıyla da tanınıyor. Reshad Strik, Filinta ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda da rol almıştır.


Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER