Gökhan Keser ve Çiğdem Batur Çifti Kuruçeşme'de Görüntülendi

Ünlü çift Gökhan Keser ve Çiğdem Batur, Kuruçeşme'de romantik anlarıyla objektiflere yakalandı. İkilinin mutluluğu göz kamaştırıcıydı.

Gökhan Keser ve Çiğdem Batur Çifti Kuruçeşme'de Görüntülendi

Gökhan Keser ve Çiğdem Batur Çifti El Ele Kuruçeşme'de Görüntülendi


Gökhan Keser ve Çiğdem Batur Çifti El Ele Kuruçeşme'de Görüntülendi

Gökhan Keser ve Çiğdem Batur çifti, önceki gün Kuruçeşme'de bulunan bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi. İkilinin neşeli oldukları gözlemlendi ve 'aşk' sorularına cevap vermekten kaçındılar.

Gökhan Keser: "Türkiye'ye Gelip Deşarj Oluyorum"

Oyuncu Gökhan Keser, yurt dışında yaşamından bahsederken, "Londra'da bir oyunculuk akademim ve bir PR şirketim var. Londra'da olmak benim için biraz huzur demek. Müzikalleri izliyorum, müzelere gidiyorum ve şehri keşfediyorum ancak Türkiye'yi çok özlüyorum. Sosyal çevre ve ailem burada, bu benim için önemli. Buraya gelip deşarj oluyorum. Yaklaşık 1-2 ay daha buradayım" dedi.

Çiğdem Batur: "Londra'ya Çok Fazla Gelen Var"


Çiğdem Batur:

Oyuncu Çiğdem Batur ise son dönemde oyuncuların yurt dışına yatırım yapmalarını değerlendirirken, "Londra'ya çok fazla gelen var. İngiltere, birçok kişi için B planı olabilir. Mesafe olarak da rahat. Bence orada emeğimizin karşılığını da alıyoruz" şeklinde konuştu.

Çiğdem Batur: "Meyve Sebze Yetiştiriyoruz"


Çiğdem Batur:

Doğum yeri olan Düzce'deki aile yatırımlarından bahseden Çiğdem Batur, "Ben de Türkiye'de yatırım yapıyorum aslında. Düzce'liyim ve ailem orada. Birçok bağ ve bahçemiz var. Meyve ve sebze yetiştiriyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 03:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER