Gonca Vuslateri'nin Hamilelik ve Evlilik Süreci

Gonca Vuslateri'nin hamilelik ve evlilik süreciyle ilgili samimi hikayesi. Ünlü oyuncunun mutluluk dolu anıları ve deneyimleri burada!

Gonca Vuslateri'nin Hamilelik ve Evlilik Süreci

Hamilelik Açıklaması


Hamilelik Açıklaması

Ekim ayında oyuncu Gonca Vuslateri, sevinçli bir haberle medyaya çıkarak "Hamileyim" dedi. 37 yaşındaki Vuslateri, hamile olduğunu duyurduğunda "Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten. Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor" şeklinde konuştu. Ayrıca, daha önce "Anne olmak istemedim" dediği konuya da değinerek, "'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hâlâ aynı fikirdeyim. Sadece gelene 'Git' demiyorum. Bu da seçimim." ifadelerini kullandı.


Gonca Vuslateri'nin Hamilelik ve Evlilik Süreci

Evlenme ve Aile Olma Kararı


Evlenme ve Aile Olma Kararı

20 Mart 2024 tarihinde evlenen Gonca Vuslateri, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Vuslateri, paylaşımında "Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik." ifadelerini kullandı. Ayrıca, çocukları için evliliklerini resmileştirdiklerini belirterek, "Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik." açıklamasında bulundu.


Gonca Vuslateri'nin Hamilelik ve Evlilik Süreci

Son üç haftaya girdiğini ve doğumunun yaklaştığını belirten Vuslateri, eşi Levent Yaşar ile birlikte bir mekanda akşam yemeği yedikten sonra objektiflere poz verdi. Hamileliği hakkında bilgi veren Vuslateri, "Artık sona geldik her an bekliyoruz son 3 haftaya girdim ama Doktorum hazırlıklı olun dedi. Doğumumu sezaryan ile yapacağım kısmetse." dedi. Ayrıca, pembe eşofmanları içinde espri yaparak, "Lütfen yazarken terliklerimi de unutmayın" dedi.

  • Katıldığı diziler arasında 'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' bulunmaktadır.
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER