Gönül Yazar Hastaneye Kaldırıldı!

Ünlü yazar Gönül, beklenmedik bir durumla hastaneye kaldırıldı! Gelişmeler için bizi takip edin.

Gönül Yazar Hastaneye Kaldırıldı!

Sosyal medyada hızla yayılan haberde, ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Bu haberle birlikte sanatçının son 7 gündür iğne ve ilaç tedavisi gördüğü belirtildi. Sağlık sorunlarıyla boğuşan Yazar'ın bu dönemde sıkıntılı günler geçirdiği de ifade edildi.

Ancak, gerçekler ortaya çıktığında durumun yeni olmadığı anlaşıldı. Gönül Yazar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hastalığın geçen sene yaşandığını ve şu an evinde olduğunu, durumunun çok iyi olduğunu belirtti. Pıhtının dağıldığını ve endişe edilmemesi gerektiğini vurguladı. Yazar, doktorların tavsiyesi üzerine 6. ay kontrolü için randevu aldığını ve yakın zamanda kontrole gideceğini söyledi.

Gönül Yazar: Türkiye'nin Gönü'lü Yapayalnız!


Gönül Yazar: Türkiye'nin Gönü'lü Yapayalnız!

Gönül Yazar daha sonra MagazinSortie dergisine yaptığı açıklamada, bir gece ansızın ağrı hissettiğini ve yanında çalışanının da Kayseri'ye cenazeye gittiğini belirtti. Yazar, yapayalnız kaldığını ve ağrının ne yapacağını şaşırttığını ifade etti. Eski vokalistinin durumu fark edip hastaneye götüreceğini umduğunu dile getirdi. Kendisini yalnız hissettiği bu anlarda Türkiye'nin Gönü'lü olarak tarif ettiği bu durum karşısında çaresiz hissettiğini söyledi.

Gönül Yazar'ın LÖSEV'e Destek Olma Kararı


Gönül Yazar'ın LÖSEV'e Destek Olma Kararı

Gönül Yazar, "Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi’den... Allah'a şükür benim birikimim var gazino zamanından, ona muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalılanmış, LÖSEV'e bağış yapacağım orasını. Tabii o ev ben yaşarken benim benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizlerde gideceğiz, o zaman onlara kalacak." şeklinde açıklamada bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER