Survivor All Star'da Gelişen Olaylar

Survivor All Star'da gelişen olayları öğrenmek için hemen tıklayın! Heyecan dolu anların tadını çıkarın, sürprizlerle dolu yarışmada neler oluyor takip edin.

Survivor All Star'da Gelişen Olaylar

Survivor All Star'daki eşi Yunus Emre ile Aleyna arasındaki yakınlaşmaya tepki gösteren Beria Özden, uyarılarının ardından radikal bir adım atarak eşinin adını sildi. Yunus Emre ile Aleyna, programda birbirine çok yakın davranarak dikkatleri üzerlerine çekmişti. Bu durum, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i rahatsız etmiş ve iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu.

Beria Özden'in Radikal Kararı


Beria Özden'in Radikal Kararı

Beria Özden, son bölümlerde eşinin uyarılarına rağmen Yunus Emre ve Aleyna'nın yakın ilişkisini gözlemlemeye devam etti. Bu duruma tepkisini sosyal medyada gösteren Beria Özden, eşinin adının baş harflerini ve birlikte çektikleri fotoğrafı hesabından sildi. Özden'in bu kararı, çiftin ilişkisindeki gerginliği artırdı.

Beria Özden Yunus Emre'yi Sildi

Sosyal medya hesabında Yunus Emre'nin baş harflerine yer veren Beria Özden, geçtiğimiz gün bu baş harfleri sildi. Üstelik değişiklikler bunlarla sınırlı değildi. Beria Özden eşiyle birlikte fotoğrafını da sildi. Son günlerde bebeğini kaybetmesi nedeniyle zorlu bir süreçten geçen Beria Özden’in eşinin uyarılarına dikkate almaması nedeniyle üzüntü yaşadığı da öne sürülürken çiftin Survivor sonrasında ayrılabileceği de konuşuluyor. Beria Özden’in yaptığı bu radikal değişiklik sonrasında sosyal medyada iddialar daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlandı. Ancak Beria Özden, hakkında çıkan bu iddialara yönelik herhangi bir açıklama yapmadı. Beria Özden hikayeler bölümünde söz paylaşımları yaparak yaşadığı olaylara yönelik göndermeler yaptı.

  • Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 02:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER