Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan Yeni Filmi 'Veda Partisi' İçin Hazırlıklara Başladı

Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan, 'Veda Partisi' adlı yeni filmi için heyecanla hazırlıklara başladı. Film, merakla beklenen bir yapım olmaya aday.

Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan Yeni Filmi 'Veda Partisi' İçin Hazırlıklara Başladı

Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan Yeni Filmi "Veda Partisi" İçin Hazırlıklara Başladı


Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan Yeni Filmi

Greenart Group'un Yönetim Kurulu Başkanı olan Vahdet Erdoğan, başarılı "C Takımı" filminin ardından kendi yazdığı yeni filmi "Veda Partisi" için çalışmalara başladı. Yönetmen koltuğunda Ufuk Cebeci'nin oturacağı filmin senaryosu ise usta senarist Barış Başar'a ait.

Filmin okuma provası, başrollerini Aslı Bekiroğlu, Seda Akman, Goncagül Sunar, Hakan Bilgin, Rüya Coriç ve Yeşim Dalgıçer gibi deneyimli oyuncuların üstlendiği bir ekip ile gerçekleşti. Oyuncular, heyecanla beklenen projenin ilk adımlarını birlikte attılar.

Okuma provasının ardından yapımcılar ve oyuncular, Hakan Bilgin'in doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi. Pasta keserek sürpriz yaparak oyuncuya unutulmaz bir gün yaşattılar.

Filmin konusu ise 5 yakın arkadaşın, şehir dışında planladıkları bekarlığa veda partisi sırasında yaşadıkları olağanüstü olayları konu alıyor. İstanbul'da çekimleri gerçekleştirilecek olan "Veda Partisi", 14 Haziran tarihinde vizyona girecek ve seyirciyle buluşacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER