Gülşah Çomoğlu'nun Doğum Günü Kutlaması ve Vefatı

Gülşah Çomoğlu'nun unutulmaz doğum günü kutlaması ve ardından gelen beklenmedik vefatıyla ilgili detaylar bu içerikte. Acıyla tatlı anıların buluştuğu anlatıya hazır olun.

Gülşah Çomoğlu'nun Doğum Günü Kutlaması ve Vefatı

Gülşah Çomoğlu'nun Doğum Günü Kutlama


Gülşah Çomoğlu'nun Doğum Günü Kutlaması

İlayda Alişan, kuzeni Gülşah Çomoğlu'nun 2019 yılındaki doğum günü kutlamasına ait bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Alişan, videonun altına "Tam bugün iyi ki doğdun. Melek oldun... Ve biz yine bugün, bütün sevdiklerin bir aradaydık. Seni çok seviyorum boncuğum ışıklar içinde uyu" notunu düştü. Çomoğlu ise videoda "Tam 33 yaşındayım. Hayatımda ilk defa bütün sevdiklerimin bir arada olduğu tek doğum günüm. Ölmeden çok güzel bir şey..." ifadelerini kullandı.

Gülşah Çomoğlu'nun Vefatı ve Cenaze Töreni


Gülşah Çomoğlu'nun Vefatı ve Cenaze Töreni

Gülşah Çomoğlu'nun cenazesi dün Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Kanlıca Camii'nde toprağa verildi. Cenaze törenine İlayda Alişan, Hazal Subaşı, Zuhal Olcay ve Görkem Sevindik gibi isimler katıldı. Zuhal Olcay ile Gülşah Çomoğlu aynı dizide rol almışlardı.

Gülşah Çomoğlu'nun 2018 yılında Gökhan Günal ile nikah masasına oturduğunu ve 2 yaşında Duru adında bir kızı olduğunu belirtelim. 30 Mayıs doğumlu olan Çomoğlu, sosyal medya hesabında geçtiğimiz yıllarda yaptığı paylaşımda, yaşının kendisine neler kattığını ve sevdiklerine duyduğu minneti dile getirmişti.

Gülşah Çomoğlu'nun hayatını kaybetmesi sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, onun anısını sevenleri daima içlerinde yaşatacak.


Gülşah Çomoğlu'nun Doğum Günü Kutlaması ve Vefatı
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 03:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER