Gülşen'in 'Bal' İsimli Yeni Klibi Sosyal Medyayı Salladı

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen'in 'Bal' isimli yeni klibi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gülşen'in enerjisi ve şarkının etkileyici melodisi izleyicileri büyüledi.

Gülşen'in 'Bal' İsimli Yeni Klibi Sosyal Medyayı Salladı

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Gülşen, son klip çalışması 'Bal' ile adından söz ettirmişti. Klibin fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte sosyal medya kullanıcıları arasında farklı görüşler ortaya çıkmıştı. Gülşen, son olarak sahne performansıyla da gündem oldu.


Gülşen'in 'Bal' İsimli Yeni Klibi Sosyal Medyayı Salladı

"Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı"



Hayranlarıyla yeni şarkısını paylaşma heyecanı yaşayan Gülşen, yakın zamanda yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Yeni şarkım 17 Mayıs’ta geliyor. Şu an her şey hazır. Klip de, fotoğraflar da çekildi. Şarkının sözü ve müziği her zaman olduğu gibi bana, aranjesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait. Çok güzel bir yaz şarkısı oldu."


Gülşen'in 'Bal' İsimli Yeni Klibi Sosyal Medyayı Salladı

Dans Performansı Olay Yarattı


Dans Performansı Olay Yarattı

Sahne kıyafetleriyle sıkça dikkat çeken Gülşen, eleştirilere aldırmadan tarzını sürdürüyordu. Ünlü şarkıcı, yine iddialı bir tarzla sahneye çıktı ve dans performansıyla beğeni topladı.

Gülşen'in giydiği ceket ve altına tercih ettiği body kombini dikkat çekti. Uzun çizmeleriyle tamamladığı tarzıyla bazı sosyal medya kullanıcılarından eleştiri alsa da, sahne performansı genel olarak beğeni topladı.

Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte çalışan Gülşen'in sahne dansı, bir kesim tarafından çok beğenilirken diğer kesimden eleştiri aldı.

Kaynak: Milliyet


Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 14:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
tontişbal
tontişbal - 2 ay Önce

Bu Yıl Farklı OlacakGülşen’in bu güne kadar yaptığı albümlerle bu albümü arasındaki fark, albümün ismi olan “ama bir farkla” ile anlatılıyor. Gülşen bu albümde birçok konuda karşımıza farklı bir şekilde çıkıyor.Albümün ismi her ne kadar“ama bir farkla” olsa da, bundan önce ki Gülşen albümleriyle kıyaslandığında bir çok fark söz konusu.Bu albümde kendimi keşfettim…Bu albümde gerçek bir besteci ve söz yazarı Gülşen’le tanışıyoruz. Sanatçı, gerçek bir laboratuvar çalışması yapıldığını ve takım içerisinde bu albümün oluşmasında müzikal olarak faal bir görev üstlendiğini söylüyor ve ekliyor. İlk kez kendimi keşfettim.Fotoğraf ve imaj sanatçısı saltanatını yıkıyoruz. Sadece bunun göz önünde bulundurulmasını istemiyorum. Ama elbette imajdan ve görsel zerafetten de vazgeçmiyorum.Artık benim için öncelik müzikalite ve müzik kariyerimdir.Bu güne dek yaptığı tüm albüm çalışmalarını severek yaptığını belirten Gülşen,Müzik adamı bir prodüktörle çalışmanın ne demek olduğunu yeni anladım. Profesyonel kariyer benim için şimdi başlıyor dedi.Albümün sihiri, melodik yapısı ve sözlerinde....Albümün prodüktörü Ercan Saatçi ise soundla ilgili şunları söyledi;Sound yaratılmaz zaten vardır. Ancak biz varolanı ortaya çıkarırken hem Gülşen’e hem de Gülşen’in hitap ettiği ve edeceği dinleyiciyi de düşünerek çalıştık.Bu albümün sihiri, melodik yapısı ve sözlerindedir dedi.

bebekgülşen
bebekgülşen - 2 ay Önce

Gülşen, Pınarhisar'ı Coşturdu
Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'ndeki festivalde sahneye çıkan, Gülşen, söylediği şarkılarla konser alanını dolduran yaklaşık 10 bin kişiyi coşturdu.
11.09.2011 11:02

Twitter'da Paylaş
Facebook'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'ndeki festivalde sahneye çıkan, Gülşen, söylediği şarkılarla konser alanını dolduran yaklaşık 10 bin kişiyi coşturdu. Sahneye 'yarasa kollu' bluz ve pantolon ile sahneye çıkan Gülşen, kendisinden 'Sarışınım' şarkısını isteyen hayranı ile birlikte sahnede göbek attı.

Pınarhisar İlçesi'nde devam eden '3'üncü Kültür Sanat ve Gençlik Festivali'nde dün gece Gülşen konser verirken kendisini izlemek için yaklaşık 10 bin kişi geldi. Özel güvenlik görevlileri arasında konsere gelen Gülşen, Kırklareli'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sami Bor isimli Gülşen hayranı bir kağıda 'Sarışınım' şarkısını yazarak istekte bulundu. İsteğini yerine getiren Gülşen, hayranını sahneye davet ederek birlikte göbek attı. Sami Bor, "Sesi çok hoşuma gidiyor. Sarışın şarkısı bana çok ilgi uyandırıyor. Onun için ona ayrı bir ilgim var. Onu çok seviyorum. Ondan bu şarkıyı istedim, o da beni davet etti" dedi.Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, konser sonunda Gülşen'e teşekkür ederek, "Gerçekten harikasınız. İlçemize muhteşem bir gece yaşattınız. Bizleri onurlandırdınız. İnşAllah sizi sık sık aramızda görürüz" diyerek bir çini tabağı hediye etti. Sahnede 1. 5 saat kalan Gülşen, gelişinde olduğu gibi yoğun güvenlik önlemleri arasından konser alanından çıkarıldı. Festival bu gece Yusuf Güney konseri ile sona erecek.AÜÜ - Kırklareli/ Pinarhisar

Hatice, yedinci albümü 'Pardon' ile müzik kariyerine devam ediyor. Albüm tanıtım çalışmalarına başladığı zaman ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras'ın kapısını çalan Hatice kendini tamamen Özgür Aras'a teslim etti. Yurt dışında sanatçıların iyi ekiplere kendilerini emanet ettiğini söyleyen Hatice, "Bende çok iyi bir ekiple çalıştım. O ekip ne derse onu yaptım, çok da iyi oldu. Bambaşka bir Hatice çıktı ortaya" dedi.Saçından, makyajına ve kıyafetlerine kadar tüm tarzını değiştiren Hatice'nin fotoğraflarını usta fotoğrafçı Lara Sayılgan çekti. Bu albüm ile birlikte kendini tamamen değiştirdiğini söyleyen Hatice, 'Pardon' da altı şarkının kendisine ait olduğunu söylüyor. Diğer şarkılar ise, Emircan Şahin, İskender Külekci, Orçun Karamuk'a ait. Aranjörlüğünü Taşkın Sabah'ın yaptığı albüm için, "Herkes için" diyen Hatice, "Albümün içinde herkes kendinden bir şey bulacak. Genç, dinamik, hızlı, hareketli, romantik ve aşk dolu...Daha ne olsun. Tam herkes için herkeslik" dedi.

Gülşenbebek
Gülşenbebek - 2 ay Önce

FLAŞ!.. ORDULULAR'IN İSTEMEDİĞİ VE ORDU KONSERİ İPTAL EDİLEN GÜLŞEN MEĞER ORDULU'YMUŞ!..
16 Temmuz 2006 - 18:23 | Güncelleme: 3 Mayıs 2020 - 15:14
Az önce Gülşen'in Ordu konserinin iptal edildiğini duyurmuştuk!.. Şimdi!.. TIKLAYIN

Az önce Gülşen'in Ordu konserinin iptal edildiğini duyurmuştuk!.. Şimdi!.. TIKLAYIN

Ankara ve Bursa'dan sonra Gülşen'in Ordu konserinin de iptal edildiğini az önce haber vermiştik.


Ve az önce okurlarımızdan gelen bir bilgiyi araştırdık ve doğrulattık. Meğer Gülşen hemşehrilerinden veto yemiş... Çünkü Gülşen Ordu'luymuş!..


HAYATI KİTAP OLUYOR... TÜRK POP MÜZİĞİNİN ÜNLÜ İSMİ SEZEN AKSU'NUN HAYATI, KİTAP OLARAK YAYINLANACAK... KİTABI GAZETECİ VE ÇEVİRMEN SEVİN OKYAY HAZIRLAYACAK...
Vurur yüze ifadesi, evleniyor bitanesi!”

“Vurur Yüze İfadesi” şarkısıyla dikkat çeken Merve Özbey yakında dünya evine giriyor.

Yayınlanma: 19 Ekim 2015
Yaş Hikayesi” şarkısında geçen “Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi” mısrası sosyal medyada patlama yapınca en çok konuşulan isimler arasına giren Merve Özbey, Emre Saygı’nın sunduğu Hadi Be programına konuk oldu.

Foto: Bülten


Programda, bir erkek arkadaşının olduğunu söyleyen Merve Özbey, evlilik teklifi aldığını ve yakın bir zamanda nikah masasına oturacağını açıkladı. Ünlü sanatçı nasıl bir evlilik teklifi aldığınıysa sır gibi sakladı.

SIRADAKİ HABER