Hadise'den Samimi İtiraflar: 'Hayatımda Kimse Yok!'

Ünlü şarkıcı Hadise'nin samimi itiraflarını keşfedin! Hadise, hayatında yalnız olduğunu açıklıyor ve duygusal anlarını paylaşıyor. Detayları burada bulabilirsiniz.

Hadise'den Samimi İtiraflar: 'Hayatımda Kimse Yok!'

Hadise'den Samimi İtiraflar: "Hayatımda Kimse Yok!"


Hadise'den Samimi İtiraflar:

Başarılı sahne performanslarıyla dikkat çeken 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, magazin gündeminden düşmüyor. Açıklamalarıyla sıkça konuşulan Hadise, son olarak katıldığı bir 'Podcast' programında samimi itiraflarda bulundu.

"Hayatımda Kimse Yok"



Özel hayatıyla ilgili konuşan Hadise, bir süredir yalnız olduğunu dile getirdi. Kendini uzun zamandır ilk kez çok iyi hissettiğini belirten şarkıcı, "Hayatımda da uzun zamandır yalnızım. Aşk çok güzel bir duygu ama şu an hayatımda kimse yok" dedi.

"Ben Göz Önünde Bir İnsanım"



"Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!" diyen ünlü şarkıcı, ilişkilerde kadın-erkek ekonomisi konusuna da değindi.

"Taşıyabileceksen Gel"



Hadise'nin ilişkilerde maddi konulara bakış açısı da dikkat çekiciydi. "İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!" diyen şarkıcı, "Ama erkeğin maddi gücü önemli. 'Neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. 'Kendine güvenen şöyle gelsin' diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel" sözleriyle konuyu noktaladı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER