Haluk Levent Eurovision Şarkı Yarışması ve Müzik Çalışmaları Hakkında

Haluk Levent'in Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki performansı ve müzik kariyeri hakkında detaylı bilgiler. Haluk Levent'in müzik çalışmaları ve başarılarına dair merak ettiğiniz her şey bu içeriğimizde!

Haluk Levent Eurovision Şarkı Yarışması ve Müzik Çalışmaları Hakkında

Haluk Levent Eurovision Şarkı Yarışması Hakkındaki Görüşlerini Paylaştı

Türk rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, Eurovision Şarkı Yarışması'nın asıl amacından uzaklaştığını belirtti. İsviçreli Nemo'nun kazandığı yarışmada gündeme gelen kıyafet tartışmaları hakkında konuşan Levent, "Eurovision bizim nostaljimiz. Dünya artık şarkıların yarıştırıldığı bir yer olmamalı. Halk ve jüri seçiyor ama Semiha Yankı'nın 'Seninle Bir Dakika' bence dünyanın en güzel şarkısı ama birinci olamıyor. Komşu ülkeler arasında oy kayırmacılığı yapılıyor. Eurovision, müziğin zirvesi olmaktan çıktı" dedi.

Haluk Levent Müzik Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Girne Rocks Hotel'de hayranlarıyla buluşan Haluk Levent, müzik çalışmalarından da bahsetti. Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenecek konserde dünyaca ünlü Dimash Qudaibergen ile birlikte sahne alacaklarını açıklayan Levent, "Dimash ile bir düet yapacağım. Onun heyecanı beni de heyecanlandırıyor. Müziğe odaklanma zamanının geldiğini düşünüyorum. Yeni bir şarkı yolda... Ayrıca Sena Şener ile bir cover şarkıya düet yapacağız. Ardından albüm çalışmalarına başlayacağız" şeklinde konuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER