Mahsun Kırmızıgül: Bakü Konserleri ve Dizi Müjdesi

Mahsun Kırmızıgül, Bakü konserleriyle hayranlarına unutulmaz anlar yaşatırken aynı zamanda yeni dizi müjdesi ile heyecanı doruğa çıkarıyor. Kaçırılmayacak bir kombinasyon!

Mahsun Kırmızıgül: Bakü Konserleri ve Dizi Müjdesi

Mahsun Kırmızıgül: "Sabahtan Sabaha Konsere Hazırım"


Mahsun Kırmızıgül:

Mahsun Kırmızıgül, Bakü Kongre Merkezi'nde yaklaşık 10 bin kişiye vereceği konserler öncesi Azerbaycan ve Türkiye'den gelen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, "Uzun zaman sonra Azerbaycan'a geldim. Harika bir şehir olmuş, yakında Dubai gibi olur. İnsanların sevgisi ve ilgisi harikaydı. Buraya birçok sanatçı geliyor ama benim bu ülkeye sevgim çok başka. Sonuna kadar bu ülkenin ve insanlarının her şekilde yanında olacağım. Harika bir konser bizi bekliyor. Ben diğer sanatçılara benzemem, şan dersi aldığım için sabaha kadar konser verebilirim." şeklinde konuştu.


Mahsun Kırmızıgül: Bakü Konserleri ve Dizi Müjdesi

Mahsun Kırmızıgül: "Yıllar Sonra Dizi Yapacağım"


Mahsun Kırmızıgül:

Yeni bir dizi çekeceğinin müjdesini veren Kırmızıgül, "Temmuz ayında çekimleri başlayacak, ben oynamayacağım. Eylül ayında yayına girecek, yıllar sonra dizi yapacağım, ben de çok heyecanlıyım" dedi.

2 gün boyunca Bakü Kongre Merkezi'nde üst üste konserler veren Mahsun Kırmızıgül, toplamda yaklaşık 20 bin kişiye müzik ziyafeti yaşattı. Hem sahne kıyafeti hem de performansıyla beğeni toplayan ünlü şarkıcı, dinleyicilerin arasına karışarak samimi anlar yaşattı. Konser bitiminde hayranlarından aldığı yağlı boya portre tablosu karşısında duygusal anlar yaşayan Kırmızıgül, "Çok duygulandım bu hediye karşısında, aldığım en güzel hediyelerden biriydi." şeklinde duygularını ifade etti.


Mahsun Kırmızıgül: Bakü Konserleri ve Dizi Müjdesi

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2024, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER