Hande Doğandemir ve Influencer Tartışması

Hande Doğandemir'in bir influencer ile yaşadığı tartışma gündemi sarsarken, olayın detayları merak konusu oldu. Hande Doğandemir ve influencer arasındaki gerilim neyin nesiydi?

Hande Doğandemir ve Influencer Tartışması

Hande Doğandemir'in bir takipçisi, oyuncunun kendi markasını tanıtmak için paylaştığı makyaj videosuna olumsuz bir yorum yapmış. Doğandemir ise bu yoruma sert bir şekilde cevap vermiş.


Hande Doğandemir ve Influencer Tartışması

Yorumda, "Oynadığı tüm diziler final yapınca çareyi Influencer olmakta bulmuş ama gel gör ki onu bile becerememiş. Bir nemlendirici sür suratına... Tüm tuşlara aynı anda basıyorsun" ifadeleri yer alıyordu. Doğandemir'in cevabı ise şöyle oldu: "'SEN NE İŞ YAPIYORSUN ABLACIM!' Oyunculuğa devam, tiyatro oyunuma ve sinema filmlerime beklerim. Influencer olmayı aşağılaman bir kenara, bir kadın girişimci olarak kurduğum markayla bir video çektim. Birilerine çalışarak üreterek ilham vermek çok kıymetli. Sen ne iş yapıyorsun ablacım, önce terbiyeli olacaksın."


Hande Doğandemir ve Influencer Tartışması

Doğandemir ayrıca "ÖZELLİKLE GENÇ KIZLAR KUSURSUZLUK ÜZERİNE TAKINTILI" diyerek, "Hiçbirimiz kusursuz değiliz ve öyle görünmek zorunda da değiliz. Maalesef sosyal medyanın insanlar üzerinde böyle bir baskısı var. Özellikle genç kızların kusursuzluk üzerine takıntılı olması üzücü. Bence herkes kendi haliyle çok güzel" şeklinde açıklamalarda bulundu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2024, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER