'Yalan' Dizisinin Başrol Oyuncusu Eylül Tumbar'dan Açıklamalar

Yalan dizisinin başrol oyuncusu Eylül Tumbar, karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri paylaşıyor. Heyecan verici açıklamaları kaçırmayın!

'Yalan' Dizisinin Başrol Oyuncusu Eylül Tumbar'dan Açıklamalar

Kanal D’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Yalan' dizisinin başrol oyuncusu Eylül Tumbar, evlat edinilmiş genç bir kızı canlandıracak. Gardırop dergisine konuşan Tumbar, oyunculuk serüveni ve karakteri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eylül Tumbar, çocukluğunda Hollywood filmleri izleyerek büyüdüğünü belirterek, "Oyunculuk o zamanlar bana çok uzak geliyordu fakat şimdi hayallerimi gerçekleştiriyorum. Duru karakteri beni çok etkiledi, hayatımın 'en çalışkan' döneminde olduğumu düşünüyorum" dedi.

Oyunculuk alanında olduğu kadar senaryo yazımıyla da ilgili olduğunu belirten Tumbar, "Kalemimden çıkan bir sürü öykü var. Senaryo yazımı eğitimi aldım. Sürprizlerle dolu hikayeler yazmak beni heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu aynı zamanda hedeflerine ulaşmak için hayatını şekillendirdiğini belirterek, "Öğrenmeyi, değişmeyi ve çabalamayı seviyorum. Zorluklarla başa çıkabilme yeteneğim, düştüğüm anlarda beni ayağa kaldırıyor" ifadelerini kullandı.

'Yalan' dizisi, başarılı oyuncular Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimleri bir araya getiriyor. 27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2024, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER