Mahsun Kırmızıgül: 17 Yıl Sonra Sahnelere Dönüyorum

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 17 yıl aranın ardından sahnelere geri dönüyor. Kırmızıgül hayranları, uzun bir bekleyişin ardından yeniden sahnede büyülenecekler.

Mahsun Kırmızıgül: 17 Yıl Sonra Sahnelere Dönüyorum

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, konser öncesi Azerbaycan ve Türkiye'den gelen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 17 yıl aradan sonra müziğe dönmesi hakkında konuşan Kırmızıgül, "Yeni yeni sahnelere ısınmaya başladım. İlk başlarda çok zorlandım çünkü 17 yıl sonra eline mikrofon alıp şarkı söylemek çok zor bir işmiş. Kendi yazdığınız şarkı sözlerini bile unutabiliyorsunuz. Bu arayı kapatmak için gerçekten son zamanlarda çok çalıştım. Daha yeni sesim oturuyor" dedi.

Bakü'de Sevgi Seli


Bakü'de Sevgi Seli

Mahsun Kırmızıgül, Bakü'de vereceği konserlerin biletlerinin aylar öncesinden tükenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. "20 yıl önce klip çekimi için Azerbaycan'a gelmiştim. Her yerini gezmiştim. 20 yıl içinde geldiği noktaya inanamadım. Bakü, inanılmaz bir şehir olmuş" diyen sanatçı, hayranlarına teşekkür etti.

Çekimler Temmuz'da Başlıyor

Mahsun Kırmızıgül, yeni bir dizi çekeceğini açıkladı. "Temmuz ayında çekimleri başlayacak, dizide ben oynamayacağım. Eylül ayı içerisinde yayına girecek. Yıllar sonra dizi yapacağım, ben de çok heyecanlıyım" şeklinde konuşan sanatçı, Azerbaycanlı hayranlarına "Ben diğer sanatçılara benzemem. Şan dersi aldığım için sabaha kadar konser verebilirim" mesajını iletti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2024, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER