Hazal Filiz Küçükköse'nin Bayram Harçlığı Açıklaması

Hazal Filiz Küçükköse'nin bayram harçlığı konusundaki açıklamaları ve düşünceleri hakkında detaylı bilgi. Hazal Filiz Küçükköse'nin bayram harçlığıyla ilgili görüşleri.

Hazal Filiz Küçükköse'nin Bayram Harçlığı Açıklaması

Hazal Filiz Küçükköse'den Bayram Harçlığı Açıklaması


Hazal Filiz Küçükköse'den Bayram Harçlığı Açıklaması

'Beni Affet' ve 'Kara Sevda' dizileriyle tanınan Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz gece Etiler'de bir mekandan çıkarken basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyuncu, objektiflere yansıyan görüntülerde, "Yeğenlerime bayram harçlığı verdim" açıklamasında bulundu.


Hazal Filiz Küçükköse'nin Bayram Harçlığı Açıklaması

Bayramı İstanbul'da Geçirdi

Hazal Filiz Küçükköse, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette bayramı İstanbul'da geçirdiğini belirtti. Ailesinin de yanında olduğu bu özel günü güzel bir şekilde kutladıklarını ifade eden oyuncu, yeğenlerine bayram harçlığı dağıttıklarını söyledi.

Çalışmaları Devam Ediyor

Oyuncu, bu yıl bir araç markasının yüzü olarak görev aldığını ve önümüzdeki haftalarda Adana'ya gideceklerini dile getirdi. Yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ettiğini belirten Küçükköse, programlarının oldukça dolu olduğunu aktardı.

Aşk Hakkında Duyguları

Mag dergisine verdiği röportajda aşkı ele alan Hazal Filiz Küçükköse, aşkın kendisini bazen sömürdüğünü bazen de şaşırttığını belirtmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, duygusal anlar yaşadığını ve aşkın mantıkla açıklanamayan bir duygu olduğunu vurguladı. "Akışına bırakıyorum aşkta" diyen Küçükköse, duygularını doğal akışına bırakmayı tercih ettiğini ifade etti.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER