Hazal Kaya'nın Yeni Tarzı Sosyal Medyayı Salladı

Hazal Kaya'nın yeni tarzı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncunun farklı ve etkileyici tarzını keşfedin. Moda ve stil dünyasında yeni bir trend mi başlıyor?

Hazal Kaya'nın Yeni Tarzı Sosyal Medyayı Salladı

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019 yılında evlenen, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucaklayan, ve Şubat 2023'te ikinci kez anne olma sevinci yaşayan Hazal Kaya, imajında büyük bir değişikliğe gitti. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

"Kim Der İki Çocuk Annesi Diye"



Sosyal medyada Hazal Kaya'ya gelen övgü dolu yorumlar arasında; "Ne yapsa yakışıyor", "Çok güzel olmuş", "Gençleşmiş resmen", "Kim der iki çocuk annesi diye?" gibi ifadeler dikkat çekti.

"Taklım"



Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde Aşk-ı Memnu dizisinde babasını canlandıran Selçuk Yöntem ile çekildiği bir kareyi paylaşarak "Taklım" notuyla sosyal medyada paylaştı.


Hazal Kaya'nın Yeni Tarzı Sosyal Medyayı Salladı

"Bir Anlık Cinnet Diyelim"



Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bir akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kaya, yeni saç stili hakkında "Keyifliyim ve mutluyum yeni halimden, bir anlık karardı, darlandım ve kestirdim, bir anlık cinnet diyelim." şeklinde konuştu. Ayrıca annesi Ayşegün Kaya'nın yaşadığı kiracı anlaşmazlığı hakkındaki haberlere de "Öyleymiş ben siz haber yapınca öğrendim, sıkıntılı bir durum olmuş ve gerilim yaşanmış, detayları anneme sorun." şeklinde cevap verdi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER