Hepsi Grubu Üyeleri Arasındaki Tartışma

Hepsi Grubu üyeleri arasında yaşanan tartışma detaylarıyla analiz ediliyor. Grubun geleceği ve müzik kariyerleri hakkında ilginç bilgiler burada!

Hepsi Grubu Üyeleri Arasındaki Tartışma

2000'lerin unutulmaz pop grubu Hepsi'nin eski üyeleri Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasında yaşanan tartışma magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yasemin Yürük, Hepsi grubunun belgesel projesi için anlaşamadıklarını ve Gülçin Ergül'ün ya da diğer grup üyelerinden birinin projeyi reddettiğini belirtmişti.

"MEGALOMANCA GELİYOR"

Gülçin Ergül ise bu iddialara yanıt verirken, belgesel projesine karşı çıkmasının sebeplerini açıkladı. Kendi belgeselini yapmanın ve satmanın biraz megalomani olduğunu düşündüğünü ifade eden Ergül, hala devam eden bir kariyeri olduğunu ve geçmişi paketlemeye gerek olmadığını belirtti. Ayrıca grup arkadaşlarıyla uyumlu bir şekilde devam etmeyi tercih ettiğini vurguladı.


Hepsi Grubu Üyeleri Arasındaki Tartışma

Grup Üyelerinin Açıklamaları


Grup Üyelerinin Açıklamaları

Diğer eski grup üyeleri de yaşanan tartışmaya farklı şekillerde cevap verdi. Yasemin Yürük, Gülçin Ergül'ü eleştirirken, Cemre Kemer ise sessizliğini korumayı tercih etti. Kemer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya dâhil olmak istemediğini ve ailesiyle ilgilendiğini belirtti.

"CANIM İSTEMEDİ"


Hepsi Grubu Üyeleri Arasındaki Tartışma

Cemre Kemer, konuya dâhil olmamak için çaba gösterdiğini belirterek, ailesiyle vakit geçirmeyi tercih ettiğini ifade etti. Tartışmanın medyada geniş yer bulmasıyla ilgili olarak da endişelerini dile getirdi ve kendi yolunda ilerlediğini vurguladı.


Hepsi Grubu Üyeleri Arasındaki Tartışma

Kısacası, Hepsi grubunun eski üyeleri arasındaki bu tartışma uzun yıllar müzikseverlerin hafızasında yer edinecek gibi görünüyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER