Hülya Avşar ve Kadir Ezildi'nin Sohbeti: Ünlü Olma Serüveni ve Temizlik Tutkusu

Hülya Avşar ve Kadir Ezildi'nin sohbetinde ünlü olma serüveni ve temizlik tutkusu konuşuluyor. İkilinin kariyer yolculuğu ve özel hayatlarına dair keyifli detaylar burada!

Hülya Avşar ve Kadir Ezildi'nin Sohbeti: Ünlü Olma Serüveni ve Temizlik Tutkusu

Hülya Avşar'ın Ünlü Olma Serüveni


Hülya Avşar'ın Ünlü Olma Serüveni

Hülya Avşar, Kadir Ezildi'nin konuğu olduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programında ünlü olma sürecini anlattı. Sanatçı, çalışmalarına odaklandığı dönemde ünlü olduğunu fark etmediğini belirterek, ünlülüğü Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladığını dile getirdi.

Avşar, Nişantaşı'ndaki bir kafeye gitmesiyle ünlü olduğunu fark ettiğini ve sokakta yürüyemeyecek kadar tanındığını anlattı. Bu durumu yıllar sonra fark ederek gerçek anlamda ünlü olunabileceğini vurgulayan Avşar, Kaya Çilingiroğlu'nun desteğiyle Amerika'ya giderek ünlülük kavramını daha iyi anladığını belirtti.

Kadir Ezildi'nin Temizlik Tutkusu


Kadir Ezildi'nin Temizlik Tutkusu

Kadir Ezildi, programda temizliğin bir hastalık olmadığını, aksine bir yaşam tarzı olduğunu ifade etti. Travmalarını temizlik yaparak atlattığını belirten Ezildi, temizlik şirketi kurma hayali olduğunu ve gece ölme ihtimaline karşı temizlik yaparak yatağa girdiğini söyledi.

2005 yılında boşanan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, 1998'de dünyaya geldi.

"Annemi dinleseydim hâlâ fakirdik. Babam televizyona çıkmama karşı çıktı. Temizlik benim için bir terapi oldu. Kendimi toparlamam için temizliğe vurdum."

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER