Hülya Avşar'ın Evlilik ve Aşk Hayatı

Hülya Avşar'ın evlilik ve aşk hayatı hakkında merak ettikleriniz bu içeriğimizde! Ünlü oyuncunun ilişkileri, evlilikleri ve aşk hayatıyla ilgili detayları keşfedin.

Hülya Avşar'ın Evlilik ve Aşk Hayatı

Hülya Avşar'ın Evlilik Hayatı


Hülya Avşar'ın Evlilik Hayatı

Ünlüler dünyasında adından sıkça söz ettiren Hülya Avşar, ilk evliliğini 16 yaşındayken Mehmet Tecirli ile yapmış, yaklaşık iki yıl sonra 1981'de boşanmıştı. 1997'de Kaya Çilingiroğlu'yla evlenen sanatçının bu evlilikten Zehra adında bir kızı var. Çilingiroğlu'nun ihaneti sonucu 2005'te ikinci evliliğini sonlandıran Avşar, uzun süredir kimseyle ilişki yaşamıyor.

Hülya Avşar'dan Evlilik Önerisi


Hülya Avşar'dan Evlilik Önerisi

YouTube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk olan Hülya Avşar, evliliklerin beş senelik kira kontratları gibi olması gerektiğini belirtti. "Evlilikler beş senelik kontratlarla olsa... İnsanlar en azından birbirlerini heyecanla beş sene sonra da 'acaba tekrar benimle evliliğe devam eder mi?' diye düşünse. Kira kontratları gibi! Olmaz mıydı? O heyecanlandırmaz mı insanı?" dedi.

Hülya Avşar'ın Aşk Hayatı Hakkındaki Açıklamaları


Hülya Avşar'ın Aşk Hayatı Hakkındaki Açıklamaları

Ağustos 2023'te Tarabya'da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Hülya Avşar, mutlu olduğu için var olan biri olmadığını belirterek özgürlüğünün kıymetini vurguladı. "Ben çok güzel aşklar yaşadım. Çok güzel bir gençlik geçirdim. Hiçbir şeyde gözüm kalmadı. O yüzden şu an tadını çıkartıyorum" diyen ünlü isim, aşk hayatına dair rahat ve özgür olduğunu dile getirdi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER