Nuri Alço Yoğun Bakıma Alındı

Ünlü komedyen Nuri Alço'nun yoğun bakıma alındığı haberleri endişe yaratıyor. Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında merak edilenler burada! Detaylar için tıklayın.

Nuri Alço Yoğun Bakıma Alındı

Nuri Alço, 6 Nisan Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında evinde rahatsızlanarak Eskişehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk muayene sonrasında tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı.

Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor


Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor

Hastane yönetimi, Nuri Alço'nun bulantı ve halsizlik şikayetleriyle başvurduğunu, ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırıldığını açıkladı. Şu an yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte.

Şehir Hastanesine Sevk Edildi

73 yaşındaki oyuncu, 'Yakışıklı kötü adam' rolleriyle tanınan Nuri Alço, bugün özel hastaneden Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi süreci devam edecek.

"Bunu da Atlatacağız" Mesajı



Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eşim beynine pıhtı atması sonucu kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatımda tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabb’im onu benim, ailemizin, sevdiklerinin başından eksik etmesin. Sizler de dualarını eksik etmeyin. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet


Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER