Survivor'da Yiğit Poyraz'ın Beklenmedik Veda Gecesi

Survivor'da Yiğit Poyraz'ın beklenmedik veda gecesi izleyicileri şaşırttı. Heyecan dolu anların yaşandığı bu bölümde neler yaşandı? Detaylar için hemen tıklayın!

Survivor'da Yiğit Poyraz'ın Beklenmedik Veda Gecesi

Yiğit Poyraz'ın Beklenmedik Veda Gecesi


Yiğit Poyraz'ın Beklenmedik Veda Gecesi

Survivor'da önceki eleme haftasında beklenmedik şekilde elenen isim Yiğit Poyraz oldu. Mavi takım, sevdikleri arkadaşlarının vedası sonrası kendine gelemeyerek ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti ve potaya Yaman'ı koymuştu.

Yaman'ın Eleme Adayı Olması ve Tepkiler


Yaman'ın Eleme Adayı Olması ve Tepkiler

Yaman eleme adayı olması sonrasında sitem etti. Hakan Hatipoğlu bazı arkadaşlarının hala onun adını yazıyor olmasına sinirlendi ve Yaman'ın konseydeki sözlerini 'küstahlık' olarak yorumladı.

Yaman ve Hakan Arasındaki Gerilim


Yaman ve Hakan Arasındaki Gerilim

Yaman, "İlk dokunulmazlık oyununu oynadık. İlk önce atışa bir baktık, arkadaşlarımla bize bakıyor dedik ama yine bakmadı, yine mağlup olduk. Bu mağlubiyetin faturasını bana kestiler bu sefer." derken, Hakan Hatipoğlu ise "Kusura bakma Yaman kardeş, senin de sonun geldi, maalesef gidiyorsun." ifadelerini kullandı.

Dokunulmazlık Oyunu ve Ödül

Mavi takım Poyraz'ın gidişinden sonra bir türlü kendine gelemedi. Oyuna hızlı başlayan Kırmızı takım, farkı açarak 12-6'lık skorla dokunulmazlığın sahibi oldu. Ödül olarak takım hamburger, patates kızartması ve tatlı yedi. Aynı zamanda Kırmızı takım Madrid'e giderek Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesi Real Madrid - Manchester City maçını canlı izleyecek.

  • FATURAYI BANA KESTİLER
  • YAMAN KARDEŞ SENİN DE SONUN GELDİ
  • DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA FARK GELDİ
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER