Müge Boz ve Caner Erdeniz'in Mutlu Aile Hikayesi

Müge Boz ve Caner Erdeniz'in mutlu aile hikayesine hoş geldiniz! İkinci şanslar, aşk ve beraberlik üzerine ilham veren bir hikaye sizi bekliyor. Aile, sevgi ve mutluluk dolu anlara hazır olun.

Müge Boz ve Caner Erdeniz'in Mutlu Aile Hikayesi

Müge Boz ile Caner Erdeniz, 2019 yılının Mayıs ayında nişanlanmış, bir ay sonra Barselona'da düğünlerini gerçekleştirmiş ve Kasım ayında kızları Vina'yı kucaklarına almışlardı. Bu mutlu aile, şimdi ikinci kez bebek heyecanını yaşıyor.

Caner Erdeniz: "Doğuma Kadar Sürpriz Olsun"


Caner Erdeniz:

36 yaşındaki emekli basketbolcu Caner Erdeniz, Bebek'te objektiflere takıldı ve ikinci kez baba olmanın heyecanını dile getirdi. Bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu ancak öğrenmek istemediklerini belirten Erdeniz, "Cinsiyet belli fakat biz öğrenmiyoruz. Doğuma kadar sürpriz kalsın istiyoruz" dedi.

Müge Boz'un Yazarlık Hayali


Müge Boz'un Yazarlık Hayali

Caner Erdeniz, eşi Müge Boz'un evlilik ve hamilelik sürecini hikayeleştirdiği bir hayalinden bahsetti. Erdeniz, "Müge evlilik ve hamilelik süreciyle ilgili hikayeler yazıyor. Böyle bir hayali var. Bizim tanışmamızdan ikinci çocuğun doğumuna kadar olan süreci ele alacak" dedi.

Berrak Tüzünataç'la Tatlı Tesadüf


Berrak Tüzünataç'la Tatlı Tesadüf

Eski basketbolcu Caner Erdeniz, motosikletine binmek için hazırlık yaptığı sırada tatlı bir tesadüf yaşadı. Yoldan geçen bir taksiyi durduran ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, arkadaşı olan Erdeniz'le selamlaşmayı ihmal etmedi.

Müge Boz'dan Sürpriz Cinsiyet Kararı


Müge Boz'dan Sürpriz Cinsiyet Kararı

Geçtiğimiz şubat ayında yapılan açıklamada Müge Boz, "Heyecanlıyız, çok istiyorduk. Cinsiyeti normal şartlarda belli ama biz de bilmiyoruz. Doktorumuz cinsiyetini zarfa yazıp bize verdi, doğuma kadar öğrenmeyeceğiz. Cinsiyetinin ne olacağının hiçbir önemi yok, sağlıklı olsun yeter" demişti. Caner erkek hissediyor ama ben keskin bir şey hissetmiyorum."

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER